GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Και παραιτήθηκε και πήρε αποζημίωση και τον ξαναπληρώνουμε.Ποιος είναι;...

Ρουφάμε και τα λέμε, ρουφάμε και τα λέμε κυρ Πάνο που τον έκανες μάγκα!!!! Γίνεται να παραιτηθείς από το Ταχυδροµικό Ταµιευτήριο για να πας...

Ρουφάμε και τα λέμε, ρουφάμε και τα λέμε κυρ Πάνο που τον έκανες μάγκα!!!!
Γίνεται να παραιτηθείς από το Ταχυδροµικό Ταµιευτήριο για να πας σε άλλη ∆ΕΚΟ, να πάρεις αποζηµίωση 200.000 ευρώ αν και µόνος σου παραιτήθηκες και να ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ στην κρατική τράπεζα, σε άλλη αµειβόµενη θέση; Αµα είσαι πολυτάλαντος, µάλλον γίνεται.
Η Κρουαζέτ δεν είναι οποιαδήποτε περαντζάδα. Στο πλακόστρωτο της παραλιακής λεωφόρου των Κανών, δίπλα στα κύµατα της Κυανής Ακτής, έχουν περπατήσει τα µεγαλύτερα αστέρια του διεθνούς κινηµατογράφου, οι top celebrities, οι µεγαλύτεροι Κροίσοι.
Αλλά ούτε και το Carlton είναι ένα οποιοδήποτε κτίριο. Είναι το ξενοδοχείο-έµβληµα των Κανών, στα κρεβάτια του οποίου έχουν κοιµηθεί οι µεγαλύτερες προσωπικότητες της υφηλίου. Από διασηµότητες, µέχρι τους αρχηγούς των υπερδυνάµεων του πλανήτη, αλλά και πάµπλουτοι εµίρηδες. Γι’ αυτό και υπάρχουν δωµάτια που κοστίζουν ακόµη και 1.000 ευρώ τη βραδιά.
Θα περίµενε κανείς ότι κάποιος που –µόλις τον περασµένο Μάρτιο- έχει ζήσει όλο το κλίµα των Κανών θα είναι ένας ευτυχισµένος άνθρωπος. Οµως, ο ∆ρ. Ανδρέας Ταπραντζής δεν δίνει την εικόνα ευτυχισµένου ανθρώπου τον τελευταίο καιρό. Το αντίθετο. Είναι πολύ νευρικός, όπως λένε οι άνθρωποι που έχουν την… τύχη να τον ζουν κάθε µέρα από κοντά. Οχι επειδή τώρα του ήρθε η «λυπητερή» από τις Κάνες και τον σύγχυσαν τα έξοδα, όπως ίσως θα υποθέσατε. Ούτως ή άλλως, µε λεφτά του Ελληνα φορολογούµενου πήγε και έµεινε στη διεθνή πρωτεύουσα του glamour η αποστολή του Ταµείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του ∆ηµοσίου (του διαβόητου ΤΑΙΠΕ∆, στο οποίο ο ∆ρ. Ταπραντζής είναι εντεταλµένος σύµβουλος), για να µετάσχει στη MIPIM, τη µεγαλύτερη διεθνή έκθεση real estate (6-9/3/12). Τα στελέχη του Ταµείου, που βρέθηκαν στις Κάνες για να πουλήσουν… Ελλάδα, προκάλεσαν –µάλιστα- πολλά και ειρωνικά δηµοσιεύµατα, όταν έγινε γνωστό ότι ορισµένα από τα µέλη της αποστολής είχαν την απαίτηση να µείνουν στο πανάκριβο και υπερπολυτελές Carlton.
Οχι ότι ο ∆ρ. Ταπραντζής δε θα είχε λεφτά να πληρώσει το Carlton από την τσέπη του αν το επέλεγε. ∆ιακόσια χιλιάρικα πήρε µόνο από το Ταχυδροµικό Ταµιευτήριο (Τ.Τ.)! Οπως κατήγγειλε µε ερώτησή του στη Βουλή ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Ν.∆. Σάββας Αναστασιάδης, ο πρόεδρος της κρατικής τράπεζας, Κλέων Παπαδόπουλος, ενέκρινε το απίστευτο αυτό ποσό ως αποζηµίωση για τον ∆ρ. Ταπραντζή, αν και οικειοθελώς ο τελευταίος αποχώρησε από τη θέση του γενικού διευθυντή του Τ.Τ., για να τοποθετηθεί στη θέση του εντεταλµένου συµβούλου του ΤΑΙΠΕ∆. Τώρα, αν εσείς είχατε την εντύπωση ότι αποζηµίωση παίρνεις µόνο όταν απολύεσαι (κι αυτή… αν, στη µετά-µνηµόνιο Ελλάδα), µάλλον κάνατε λάθος. Φαίνεται πως σε µια κρατική τράπεζα όπως το Τ.Τ. ισχύουν άλλα… ήθη και έθιµα, διαφορετικά από αυτά που «απολαµβάνουν» οι κοινοί θνητοί. Σύµφωνα µε την καταγγελία Αναστασιάδη, ο ∆ρ. Ταπραντζής ΚΑΙ παραιτήθηκε ΚΑΙ πήρε αποζηµίωση 200.000 ευρώ ΚΑΙ παρέµεινε στο Τ.Τ.! Καλά διαβάσατε. Το γράφει επί λέξει ο ερωτών βουλευτής: «ο κ. Ταπραντζής παραµένει αµειβόµενο µέλος του ∆.Σ. του Ταχυδροµικού Ταµιευτηρίου». Θέλετε κι άλλο; Στην ίδια ερώτηση, αναφέρεται ότι «παράλληλα δε είναι και σύµβουλος διεθνών σχέσεων στα ΕΛΤΑ (τριπλοθεσίτης)».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Στο ΧΩΝΙ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 26 Αυγούστου
prezatv

4 σχόλια

  1. ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ Κ ΥΠΟΥΡΓΕ ΑΝ ΑΣΠΑΣΘΩ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΜΕ 2000 ΜΟΡΙΑ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΑΠ'ΟΠΟΥ ΚΙ'ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ, "ΙΣΟΝΟΜΙΑ" ΚΑΙ "ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙΣ ΑΡΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΕΙΧΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΠΗΡΕΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ 200.000; 571 ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απίστευτο!! Συνεχίζει τις διακοπές του στην Αιδηψό ο Τσίπρας!!!
    Μέχρι και ο ΓΑΠ γύρισε Αθήνα!

    Μπορεί οι εξελίξεις στην οικονομία να είναι ραγδαίες και οι πιέσεις για την Ελλάδα ασφυκτικές, ωστόσο ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ
    δεν φαίνεται να πτοείται παρόλο που ήδη έχει κερδίσει κατά κράτος τον Γιωργάκη στο ποιος θα κάνει μεγαλύτερες διακοπές, μιας και ο Γιωργάκης επιστρέφει στην Αθήνα στα μεσοδιαστήματα των διακοπών!

    και στα άλλα ...Σούργελα: Ο Μπένυ κόβει δύο ακτίνες από τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ !!

    Αλλαγή ακόμη και στον ήλιο του ΠΑΣΟΚ θα επιχειρήσει το ΠΑΣΟΚ ενόψει της ανασυγκρότησης της παράταξης που έχει ξεκινήσει μετά τις εκλογές του Ιουνίου.
    Στην μεγάλη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο Μουσείο Μπενάκη ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα παρουσιάσει και τον νέο ήλιο του ΠΑΣΟΚ ο οποίος θα επανέλθει στις αρχικές επτά ακτίνες από τις εννιά που έχει σήμερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση