GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υποχρεωτική η διδασκαλία της τουρκικής σε ελληνικές σχολές… φαντασιώνονται οι Τούρκοι

Έχουν τρελαθεί οι Τούρκοι νομίζοντας ότι έγιναν υπερδύναμη Tην πληροφορία ότι η τουρκική γλώσσα θα διδάσκεται στις τουριστικές σχολές στην ...

Έχουν τρελαθεί οι Τούρκοι νομίζοντας ότι έγιναν υπερδύναμη
Tην πληροφορία ότι η τουρκική γλώσσα θα διδάσκεται στις τουριστικές σχολές στην Ελλάδα, προβάλει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα Υeni Safak στην πρώτη σελίδα της.
Με τον τίτλο «Η Ελλάδα έκανε επένδυση στην τουρκική» δημοσιεύει ανταπόκριση του κ. Οκτάϊ Μεχμέτ από την Κομοτηνή στην οποία γράφει ότι η Ελλάδα που έχει πληγεί από την οικονομική κρίση, με την αύξηση των τούρκων τουριστών κατά 98% αποφάσισε να διδάσκεται η τουρκική ως υποχρεωτικό μάθημα στις τουριστικές σχολές Αθήνας και Θεσσαλονίκης.
Σε όσους γνωρίζουν την τουρκική και επιλέγουν τις σχολές αυτές, θα δίδονται 10 μονάδες επιπλέον. Η Ελλάδα -γράφει- παράλληλα με την γειτονία αποδίδει μεγάλη σημασία στην Τουρκία -η οποία έχει ισχυρή και σταθερή οικονομία- από τουριστικής πλευράς.
Έλληνες αρμόδιοι του τουρισμού -γράφει- ανακοίνωσαν πως κατά τις τριήμερες διακοπές του Μπαϊραμίου επισκέφθηκαν την Ελλάδα περίπου 5.000 τούρκοι τουρίστες.
Η Ελλάδα για να προσελκύσει περισσότερους τούρκους τουρίστες εφάρμοσε πρώτα διευκολύνσεις θεώρησης στα ελληνικά νησιά και η μείωση των τιμών σε είδη τροφίμων και τουριστικών ειδών, αύξησε τον αριθμό των τουριστών.
Στην συνέχεια γίνεται αναφορά σε στοιχεία από το Ινστιτούτο Στατιστικής της Ελλάδας.
Στο μεταξύ το ελληνικό ΥΠΕΞ έδωσε οδηγίες στα Προξενεία του στην Τουρκία να δίνουν σε συντομότερο χρονικό διάστημα θεώρηση στους Τούρκους. Οι τουρκικές τουριστικές εταιρείες λένε «Οι Ελληνες που παλαιότερα δεν έδιναν σημασία στους τούρκους τουρίστες τώρα περιμένουν πως και πως εμάς. Οι τούρκοι έγιναν βασιλιάδες»…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση