GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισοπεδώθηκαν χωριά στο Ιράν...

Εκατόν πενήντα τρεις άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και 1.300 έχουν τραυματιστεί από τους δύο ισχυρούς σεισμούς που σημειώθηκαν νωρίτερα στην περιο...

Εκατόν πενήντα τρεις άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και 1.300 έχουν τραυματιστεί από τους δύο ισχυρούς σεισμούς που σημειώθηκαν νωρίτερα στην περιοχή της Ταμπρίζ, στο βορειοδυτικό Ιράν.
Χιλιάδες εγκατέλειψαν τα σπίτια τους και έμειναν στο ύπαιθρο καθώς ακολούθησαν τουλάχιστον 20 μετασεισμοί στην περιοχή.
Ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών μπορεί να αυξηθεί καθώς ορισμένοι από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, άλλοι είναι ακόμα παγιδευμένοι κάτω από τα ερείπια και οι διασώστες δεν έχουν ακόμη φθάσει σε ορισμένα χωριά τα οποία έχουν πληγεί από τους σεισμούς.
Η Ταμπρίζ είναι μια μεγάλη πόλη και εμπορικό κέντρο.Τα κτίρια στην πόλη είναι καλές κατασκευές και σύμφωνα με ιρανικές πηγές, δεν υπήρξαν θύματα από τον σεισμό. Ωστόσο, στα γειτονικά χωριά, εκατοντάδες άνθρωποι παγιδεύθηκαν κάτω από τα ερείπια πλινθόκτιστων σπιτιών.
Τοπικός επαρχιακός αξιωματούχος κάλεσε τους κατοίκους στην περιοχή να μείνουν στο ύπαιθρο στη διάρκεια της νύχτας από το φόβο μετασεισμών, σύμφωνα με το IRNA. Ο Φαλαχί είπε πως οι άνθρωποι στην περιοχή χρειάζονται ψωμί, αντίσκηνα και πόσιμο νερό.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση