GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζονται οι επαφές Μανιτάκη για τις διαδικασίες αξιολόγησης...

Συνεχίστηκαν και σήμερα οι επαφές του Αντ. Μανιτάκη με υπουργούς, με αντικείμενο την επίσπευση των διαδικασιών αξιολόγησης των υπηρεσιών τω...


Συνεχίστηκαν και σήμερα οι επαφές του Αντ. Μανιτάκη με υπουργούς, με αντικείμενο την επίσπευση των διαδικασιών αξιολόγησης των υπηρεσιών των υπουργείων.
Συγκεκριμένα, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους υπουργούς Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη, Ναυτιλίας Κ. Μουσουρούλη και Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδια.
Κατά τη συνάντησή του ειδικότερα με τον κ. Χατζηδάκη, ο κ. Μανιτάκης συζήτησε με τον υπουργό Ανάπτυξης και για τις διαδικαστικές λεπτομέρειες για τους φορείς που συγχωνεύονται ή καταργούνται και έχουν ήδη συμφωνηθεί με το υπουργείο Ανάπτυξης.

3 σχόλια

  1. TA MOYTΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ΄ΑΥΤΟΝ.ΑΝΤΙ ΓΕΡΟΤΑΡΝΑΡΑΔΕΣ
    ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΑΓΓΑΛΙΖΕΤΕ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ.΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΠΕ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΠΟΣ ΑΠΟΨΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΒΗΤΩΡΑΣ ΣΕ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΡΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ.ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΑΝΤΘΕΤΟΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΑΤΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΣΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΡΦΟ ΤΕΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 9 Αυγ 2012 2:12:00 π.μ. εχεις παθει ψυχωση με το θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση