GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κανό και αιώρα, δύο σε ένα...

Η αιώρα-κανό κατοχυρώθηκε το 1884 από τον Έντουαρντ Μπράουν ο οποίος θέλησε να συνδυάσει δύο διαφορετικά προϊόντα σε ένα. Πρόκειται για μια...

Η αιώρα-κανό κατοχυρώθηκε το 1884 από τον Έντουαρντ Μπράουν ο οποίος θέλησε να συνδυάσει δύο διαφορετικά προϊόντα σε ένα.
Πρόκειται για μια τροποποιημένη αιώρα που θα μπορούσε να επιπλέει στο νερό χάρη σε δύο αεροθάλαμους αλλά και στην ελαφριά της κατασκευή. Είναι ιδιαίτερα εύκολη στη μετακίνηση αφού διαθέτει μία τρύπα μέσα στην οποία μπαίνουμε, την πιάνουμε από τα χερούλια και πάμε βόλτα στην παραλία. Είναι ιδανική για δροσερή χαλάρωση σε ρηχά νερά ή για ψάρεμα, καθώς και ιδιαίτερα αναπαυτική αφού περιλαμβάνει μια μικρή τέντα, για να μη μας τυφλώνει το ήλιος, αλλά και φουσκωτό μαξιλάρι.
Όταν βαρεθούμε στη θάλασσα μπορούμε να πάρουμε το κανό ανά χείρας στο σπίτι να το δέσουμε ανάμεσα σε δύο δέντρα και να ξαπλώσουμε στην αιώρα απλά και μόνο για να χαλαρώσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση