GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεκάδες και σήμερα οι συλλήψεις στο κέντρο της Αθήνας

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης «Ξένιος Ζευς» οι αρχές έπειτα από ελέγχους σε καταστήματα, οίκους ανοχής, και στον δρόμο...


Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης «Ξένιος Ζευς» οι αρχές έπειτα από ελέγχους σε καταστήματα, οίκους ανοχής, και στον δρόμο, προχώρησαν στη σύλληψη 52 ατόμων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ελέγχθησαν 10 οίκοι ανοχής και συνελήφθησαν συνολικά 21 άτομα, εκ των οποίων 14 αλλοδαπές και μία Ελληνίδα, καθώς και έξι Έλληνες, που κατηγορούνται για παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η αρμόδια αρχή, παράβαση της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα άτομα κ.λπ. Επιπλέον για 11 από τις αλλοδαπές κινήθηκε η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.
Ακόμη, προσήχθησαν 37 εκδιδόμενες γυναίκες από υπαίθριους χώρους, σε βάρος των οποίων υποβλήθηκαν αντίστοιχες μηνύσεις, ενώ τρεις από τις εκδιδόμενες (δύο Ελληνίδες και μία αλλοδαπή) κρατούνται, καθώς βρέθηκαν θετικές στον ιό HIV μετά την εξέτασή τους από υγειονομικό κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Συνελήφθησαν, επίσης, 5 αλλοδαποί, οι οποίοι «με διάφορους τρόπους παρεμπόδιζαν την κυκλοφορία των οχημάτων σε φωτεινούς σηματοδότες».
Σε ελέγχους σε καταστήματα και επιχειρήσεις, από κλιμάκια της οικονομικής αστυνομίας, βεβαιώθηκαν 10 φορολογικές παραβάσεις, ενώ εντοπίστηκε και αποθήκη με προϊόντα «μαϊμού» στον Βοτανικό.

4 σχόλια

  1. Στη χώρα των ξεφτιλισμένων...

    Στο σημερινό Ελλαδιστάν που κάποτε λεγόταν Ελλάδα, τον πρώτο λόγο έχουν οι ξεφτιλισμένοι και ..."προοδευτικοί" αριστεράνθρωποι.

    Ακολουθούν οι διανοητικώς ανάπηροι που επιλέγουν με την ψήφο τους όλα αυτά τα ανθελληνικά εκτρώματα, ασελγώντας μ' αυτόν τον τρόπο πάνω στο κορμί της Ελλάδος -που ατυχώς- γέννησε και τους ίδιους.

    Δυστυχώς, επί 38 χρόνια, "κουμάντο" στην Ελλάδα κάνουν τα περιθωριακά απόβλητα του "πατερούλη" Στάλιν,
    συνεπικουρούμενα και από τους αναρχοβανδάλους της συνομοταξίας του ανθελληνκού Σύριζα.

    Και ο "Ελληνικός" όχλος συνεχίζει να τους υποστηρίζει...
    Τελικά έχουμε ότι πραγματικά μας αξίζει.

    Τέλεια.! για ανισόρροπους


    Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ!

    ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΙΟ ΤΡΕΛΟ ΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΟ ΣΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΤΑΚΑ Η ΣΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑΝ!

    ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΟΠΕΡΦΙΛΝΤ ΜΑΓΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ , ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΗΛΙΚΙΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΓΟΣ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ!!

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΤΟΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ!
    ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που κρύβεται ο πρόεδρος των Πακιστανών με το αυτοκολλητάκι του τον Κωνσταντίνου ;

    Γιατί δε βγαίνουν τώρα να ζητήσουν συγνώμη από την οικογένεια του κοριτσιού;

    Αρκετές ημέρες έχουν περάσει από την ...αποκάλυψη της Πακιστανικής ταυτότητας του δράστη της βάναυσης κακοποίησης της 15χρονης Ελληνίδας στην Πάρο και απορούμε:
    Που κρύβεται εκείνος ο ανεκδιήγητος τύπος που παριστάνει τον πρόεδρο των Πακιστανών Ελλάδος;
    Μιλάμε για τον Τσαβέντ Ασλάμ, λαλίστατο σε πολλές άλλες περιπτώσεις, αλλά εξαφανισμένο από προσώπου γης αυτές τις ημέρες.

    Γιατί άραγε δε νιώθει την ανάγκη να πάρει αλαμπρατσέτα τους συντρόφους του και να βγει στα αγαπημένα του κανάλια για να ζητήσει ένα μεγάλο συγνώμη για την ελεεινή πράξη του συμπατριώτη του;

    Γιατί κρύβεται;
    Και τι επαγγέλλεται ο συγκεκριμένος «κύριος»;
    Πως βγάζει το ψωμάκι του;
    Θα μας απαντήσει στο ερώτημα αυτός ή κανένας «συμπαραστάτης», «αλληλέγγυος» κ.τ.λ.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ας αφησουν να κανουν οι αστυνομικοι μια φορα την δουλεια τους και να τους μαζεψουν ολους λαθρο και βοθροαριστερους με καταθεσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

    ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ .

    ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΥΠΑ .

    ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΙΟΛΑΣ.

    ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΑ

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση