GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιμέτωπες με κύμα χρεοκοπιών οι ναυτιλιακές της Γερμανίας...

Αντιμέτωπος με τον κίνδυνο για κύμα χρεοκοπιών τους επόμενους μήνες βρίσκεται ο ναυτιλιακός κλάδος στη Γερμανία, καθώς τα κεφάλαια «στεγνώνο...

Αντιμέτωπος με τον κίνδυνο για κύμα χρεοκοπιών τους επόμενους μήνες βρίσκεται ο ναυτιλιακός κλάδος στη Γερμανία, καθώς τα κεφάλαια «στεγνώνουν» και η επιδείνωση της παγκόσμιας οικονομίας προκαλεί μεγάλη πτώση στις εμπορικές συναλλαγές με χρήση κοντέινερ.
Πάνω από 100 γερμανικά ναυτιλιακά funds έχουν ήδη κλείσει, ενώ ακόμη 800 κινδυνεύουν με χρεοκοπία, σύμφωνα με την εταιρεία συμβούλων TPW του Αμβούργου.
Αλλά και η Βρετανία δεν βρίσκεται στο «απυρόβλητο». Η παλαιότερη πλοιοκτήτρια εταιρεία της Βρετανίας, η Stephenson Clark, η οποία ιδρύθηκε το 1730, ρευστοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.
Οι όγκοι των κοντέινερ που κατέφθασαν στα ευρωπαϊκά λιμάνια τον Ιούνιο παρουσίασαν μείωση τον Ιούνιο, σβήνοντας τις προσδοκίες για ανάκαμψη μέσα στο καλοκαίρι. Οι εισαγωγές μειώθηκαν κατά 7,5% από τη Βόρεια Αμερική και 9% από την Ασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση