GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι βόλτες του Γιώργου στην Πάτμο

Στην Πάτμο έκανε φέτος μέρος των διακοπών του ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Με σπορ ντύσιμο, με το γνωστό σακίδιο στην πλάτ...

Στην Πάτμο έκανε φέτος μέρος των διακοπών του ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Με σπορ ντύσιμο, με το γνωστό σακίδιο στην πλάτη, το οποίο δεν αποχωριζόταν ούτε σε Συνόδους Κορυφής, έφτασε στο νησί στις 21 Ιουλίου και έμεινε εκεί για 15 ημέρες περίπου, σύμφωνα με την Real News. Μαζί του ήταν η σύζυγός του Άντα. Φιλοξενήθηκε στο εξοχικό σπίτι του επιχειρηματία Τάκη Αθανασόπουλου, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με όλη την οικογένεια Παπανδρέου.
Ο πρώην πρωθυπουργός δεν άλλαξε τις συνήθειές του. Έκανε τζόκινγκ και ποδήλατο ενώ ανέβηκε και σε καΐκι προκειμένου να εξερευνήσει και τις πιο απόμακρες παραλίες.
Παρόλο που η βίλα του Τ. Αθανασόπουλου βρίσκεται σε απομακρυσμένο σημείο ο ίδιος μαζί με την σύζυγό του κατέβηκαν πολλές φορές στη Χώρα. Πιασμένοι χέρι χέρι έδειχναν ότι είναι ένα αγαπημένο και χαλαρό ζευγάρι. Δεν είχαν σταθερή επιλογή στα εστιατόρια που γευμάτιζαν δοκίμασαν θαλασσινά αλλά και κρεατικά.
Μάλιστα ο φακός απαθανάτισε τον πάντα προσεχτικό στη διατροφή του πολιτικό να απολαμβάνει παιδάκια σε παραλιακή ταβέρνα. Μετά την Πάτμο ο Γιώργος Παπανδρέου επισκέφθηκε έναν προσφιλή για εκείνον τόπο διακοπών, τη Σέριφο.

5 σχόλια

  1. «...τον πάντα προσεχτικό στη διατροφή του πολιτικό να απολαμβάνει παιδάκια σε παραλιακή ταβέρνα.».

    Ξεχάσατε τα διαλυτικα (¨).
    Όχι «παιδάκια»,αλλά «παϊδάκια».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς;;; Και δε βρέθηκε ένας χριστιανός να του πετάξει ένα ΓΙΑΟΥΡΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ!ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.

    ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χριστιανος τωρα πειναει και κραταει το γιαουρτι για τον εαυτο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση