GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναντήσεις Χατζηδάκη για τις τηλεπικοινωνίες...

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο κλάδος των τηλεπικοινωνιών είναι σχεδόν η μόνη αγορά στην οποία παρατηρούνται πραγματικές μειώσεις ...

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο κλάδος των τηλεπικοινωνιών είναι σχεδόν η μόνη αγορά στην οποία παρατηρούνται πραγματικές μειώσεις τιμών, εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστής Χατζηδάκης, μετά τη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).
Στη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν μια σειρά θεμάτων που έχουν σχέση με τη συγκεκριμένη αγορά, όπως το ψηφιακό μέρισμα, η μετάβαση από το αναλογικό στο ψηφιακό σήμα, η λειτουργία του ανταγωνισμού και άλλα.
Αναφερόμενος στις μειώσεις τιμών στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε με έμφαση ότι το άνοιγμα της συγκεκριμένης αγοράς έφερε τον ανταγωνισμό και ο ανταγωνισμός βοήθησε τον καταναλωτή.
«Είναι κάτι θετικό που πρέπει να το κρατήσουμε και να το επεκτείνουμε και σε άλλες αγορές» συμπλήρωσε ο υπουργός.

5 σχόλια

  1. ο γκουρου ο κωστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΩΣΤΟΣ ΚΟ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Κωστης

    ΜΟΝΟ Ο ΟΤΕ ΜΕΙΩΣΕ ΤΙΜΕΣ

    Η ΔΕΗ ΑΚΡΙΒΑΙΝΕΙ

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΚΡΙΒΑΙΝΟΥΝ

    ΓΙΑΤΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ;

    ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,

    ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑΙΟΙ

    ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ.

    ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχουν τοσοι μαλάκες στην Ελλάδα που αδυνατούν να καταλάβουν οτι οι τηλεπικοινωνίες σημερα δεν είναι βαριά βιομηχανία, Η HOL οταν ξεκίνησε ήταν σε ενα δωμάτιο σπιτιού αλλά εδινε Ιντερνετ με συνδρομή.
    Η ΔΕΗ ΚΑΙ Η ΕΥΔΑΠ δεν στήνονται απο την μία μέρα στην αλλή γιατι απαιτούν τεράστια κεφάλαια και αμα τα πουλήσεις χαιρέτα μου τον Πλάτανο.
    Σε όλον τον κόσμο γίνονται πόλεμοι για το νερό και την ενέργεια και οι μαλάκες εδώ φωνάζουν να τα πουλήσουμε στους Γερμανούς και στους Αμερικάνους.
    Οταν θα εξάγουν το νερό σε εμφιαλομένη μορφή η ακόμη και με πλοίο ενώ εσεις διψάτε και σας χρεώνουν 1000 ευρώ το κυβικό σαν την βενζίνη μην διαμαρτύρεστε μετά.
    Ε ρε βόδια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις «μαζί τα φάγαμε»: To ΣΔΟΕ έπιασε βενζινοπώλη με θαλαμηγό 30 μέτρων

    Απίστευτη περίπτωση 80χρονης που εμφανίζεται πολυεκατομμυριούχα και … ιδιοκτήτρια γνωστού νυχτερινού μαγαζιού της παραλιακής

    Ιδιοκτήτη πρατηρίου βενζίνης με ...θαλαμηγό μήκους 30 μέτρων, αξίας τουλάχιστον πέντε εκατομμυρίων ευρώ, εντόπισαν πριν δύο 24ωρα στελέχη του ΣΔΟΕ στην Ηγουμενίτσα.

    Στις νέες αποκαλύψεις προχώρησε το σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος αργά το βράδυ της Παρασκευής, ενώ τα μέλη του, εξέτασαν εξονυχιστικά την υπόθεση, παρά την επιμονή του ιδιοκτήτη ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
    Συγκεκριμένα, ο βενζινοπώλης, η επιχείρηση του οποίου έχει έδρα την Πάτρα, υποστήριξε ότι το υπερπολυτελές σκάφος ανήκε σε Αμερικανό επιχειρηματία για τον οποίο διαπιστώθηκε ότι είναι νεαρός εργαζόμενος που πλένει πιάτα σ' εστιατόριο στις ΗΠΑ.

    Αλλά το λαβράκι του ΣΔΟΕ δεν σταμάτησε εκεί. Πλέον διερευνάται η υπόθεση 80χρονης γυναίκας που δηλώνει εισόδημα 12.200 ευρώ και η οποία, όπως έγινε γνωστό, διακινεί στους τραπεζικούς της λογαριασμούς ποσά που υπερβαίνουν τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

    Η 80χρονη εμφανίζεται ακόμη ως ιδιοκτήτρια μεγάλου νυκτερινού κέντρου της παραλιακής λεωφόρου, όπου εμφανίζονται ιδιαίτερα γνωστοί καλλιτέχνες.
    Η διαπίστωση αυτή οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μέσω των λογαριασμών της 80χρονης διακινείται μαύρο χρήμα.

    Στελέχη του ΣΔΟΕ κάνουν λόγο για δύο κραυγαλέες όσο και ενδεικτικές περιπτώσεις ύποπτου πλουτισμού και ασύδοτης φοροδιαφυγής.
    Και στις δύο περιπτώσεις οι ελεγκτές του Υπουργείου Οικονομικών θα ελέγξουν τα πλήρη περιουσιακά στοιχεία τους.

    Το ενδιαφέρον για τον βενζινοπώλη - ιδιοκτήτη της θαλαμηγού εστιάζεται στο ποιες είναι οι άγνωστες συναλλαγές του και πως κατόρθωσε να αποκτήσει σκάφος που έχουν στην κατοχή τους συνήθως "ιδιοκτήτες πετρελαιοπηγών καιι όχι βενζινάδικου", όπως έλεγαν χαρακτηριστικά υπάλληλοι του ΣΔΟΕ.

    Από την άλλη πλευρά, έχει ζητηθεί να υπάρξει πλήρης έλεγχος στα λογιστικά βιβλία του νυκτερινού κέντρου της παραλιακής σε συνδυασμό με το άνοιγμα όλως των τραπεζικών λογαριασμών της 80χρονης γυναίκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση