GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Σωσίας" της Τζολί μαχαίρωσε ταξιτζή που της αρνήθηκε να κάνουν σεξ... για τρίτη φορά!

Σεξ και στοματικό έρωτα υπό την απειλή μαχαιριού κατήγγειλε ένας ταξιτζής από την...

Σεξ και στοματικό έρωτα υπό την απειλή μαχαιριού κατήγγειλε ένας ταξιτζής από την... Ρουμανία πως τον υποχρέωσε να κάνει μια κοπέλα που έμοιαζε απίστευτα με την Angelina Jolie.
Όλα ξεκίνησαν όταν η 30χρονη σωσίας της Angelina Jolie επιβιβάστηκε στο ταξί του θύματος με προορισμό το σπίτι της. Όταν έφτασαν εκεί, του ζήτησε να την βοηθήσει να ανεβάσει την βαλίτσα της στο διαμέρισμα της.
Ο 34χρονος παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών ταξιτζής Nicolae Stan, κατήγγειλε στην αστυνομία του Βουκουρεστίου ότι η Luminita Perijoc, τον υποχρέωσε υπό την απειλή μαχαιριού να της κάνει σεξ και στοματικό έρωτα. Αρχικά εκείνος αναγκάστηκε να ενδώσει, όταν όμως αρνήθηκε να το κάνει για τρίτη φορά εκείνη τον μαχαίρωσε!
Ο άνδρας κλειδώθηκε σε ένα δωμάτιο του σπιτιού της Perijoc και κάλεσε την αστυνομία από το κινητό του. Η Luminita Perijoc άνοιξε την πόρτα για να υποδεχτεί τους αστυνομικούς εντελώς γυμνή και με το μαχαίρι στο χέρι.
Σύμφωνα με τις αρχές η νεαρή βρισκόταν υπό την επήρεια φαρμάκων και όπως δήλωσε η ίδια ο ταξιτζής έμοιαζε λίγο με τον ηθοποιό Vin Diesel, με τον οποίο έχει ψύχωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση