GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Σκοτεινά πολιτικά συμφέροντα" καταγγέλλει ο Π. Καμμένος...

Σκληρή ανακοίνωση για την απομάκρυνση του επικεφαλή του ΣΔΟΕ, Ιωαν. Διώτη, εξέδωσε ο Π. Καμμένος, ο οποίος αφήνει αιχμές για πολιτικά συμφέρ...

Σκληρή ανακοίνωση για την απομάκρυνση του επικεφαλή του ΣΔΟΕ, Ιωαν. Διώτη, εξέδωσε ο Π. Καμμένος, ο οποίος αφήνει αιχμές για πολιτικά συμφέροντα, τα οποία κρύβονται πίσω από την ενέργεια αυτή...
Ολη η δήλωση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων:
"Μεταξύ των δυο εκλογικών αναμετρήσεων, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ επισκεφθήκαμε τον υπηρεσιακό υπουργό Οικονομικών, παρουσία του γενικού γραμματέα του υπουργείου και ζητήσαμε ενημέρωση σχετικά με έρευνες που διεξήγαγε το ΣΔΟΕ για μαύρο πολιτικό χρήμα για εν ενεργεία πολιτικούς.
Ζητήσαμε δε να ανακοινωθούν όλα τα αποτελέσματα των ερευνών αυτών κατά την προεκλογική περίοδο. Η απάντηση ήταν αρνητική.
Μετά την αντικατάσταση του κ. Ιωάννη Διώτη από επικεφαλής του ΣΔΟΕ προκύπτει από χθεσινό δημοσίευμα, ότι ήδη διερευνώνται υποθέσεις πέντε εν ενεργεία βουλευτών, δύο πρώην υπουργών και δύο πρώην πολιτικών, σε συνδυασμό με υποθέσεις που έχουν να κάνουν με λαθρεμπόριο πετρελαίου, ιδίως στη Βόρειο Ελλάδα και λαθρεμπόριο τσιγάρων.
Αυτό είναι μια σοβαρότατη εξέλιξη διότι ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ λέει ξεκάθαρα ότι δεν του εδόθη η βοήθεια και το προσωπικό που απαιτείτο για να προχωρήσουν οι έρευνες. Δηλαδή παρενοχλήθηκε το έργο του προκειμένου να μην προχωρήσουν οι έρευνες αυτές.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας και προβλέπεται από το Σύνταγμα, τους νόμους του κράτους και τον κανονισμό της Βουλής για να μάθει ο ελληνικός λαός όλη την αλήθεια.
Δεν είναι δυνατόν να παίρνονται μέτρα κατά των συνταξιούχων και των μισθωτών και την ίδια στιγμή η κυβέρνηση της συγκάλυψης του σκανδάλου της Siemens- η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη που προσπαθεί και υπογράφει τη συγκάλυψη των σκανδάλων προσπαθώντας να κατανείμει όχι τις ευθύνες αλλά ουσιαστικά τις υποχρεώσεις που έχει απέναντι στον ελληνικό λαό για να λάμψει η Δικαιοσύνη- να κλείνει την υπόθεση της Siemens, την υπόθεση των υποβρυχίων, τις υποθέσεις των εξοπλιστικών. Δεν θα τους αφήσουμε να κλείσουν και τις υποθέσεις διακίνησης μαύρου πολιτικού χρήματος.
Θα κάνουμε τα πάντα για να μάθει ο ελληνικός λαός ποια είναι η αλήθεια".

5 σχόλια

  1. "Θα κάνουμε τα πάντα για να μάθει ο ελληνικός λαός ποια είναι η αλήθεια"

    σιγα μη σας πιαστουν τα παϊδια
    θα περιμενεται τους blogger....και οταν το διαβασεται στο internet θα πειτε ανακαλυψαται κατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΜΑΝΕ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ .ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Πρόεδρε των ΑΝ.ΕΛ., αφού εσείς τους γνωρίζετε και τους περιγράφετε όλους τους παράνομους, γιατί αλήθεια δεν δίνετε τα ονόματά τους; Τι σας κρατά; Δεν νομίζετε ότι αυτή η ακατάσχετη καταγγελιολογία κουράζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γαμώ την τύφλα του
    την ΑΕροψεκασμένη..

    έτσι και η ερτ 3
    δεν είδε τον Κουίκ
    αλλά ο τύπος είδε τα 57.000
    και τα τσέπωσε..πατριωτικάαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΓΕΛΙΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΕΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΙΣΗ ΓΡΑΦΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση