GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: "Χαμός" στην πρεμιέρα Ρέμου- Ηλιάδη χθες στην Θεσσαλονίκη!

Εντυπωσιακή και σέξι εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της στη Θεσσαλονίκη η Αγγελική Ηλιάδη, φορώντας ένα λευκό φόρεμα της σχεδιάστριας Maria Pa...

Εντυπωσιακή και σέξι εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της στη Θεσσαλονίκη η Αγγελική Ηλιάδη, φορώντας ένα λευκό φόρεμα της σχεδιάστριας Maria Patelis...
Ο Αντώνης Ρέμος, με τζιν, ένα T-shirt και σακάκι από πάνω, χαλαρός και ευδιάθετος αναφέρθηκε στο πόσο πολύ αγαπάει την πόλη, που είναι άλλωστε και η ιδιαίτερη πατρίδα του. Από τα πρώτα τραπέζια δεν θα μπορούσε ασφαλώς να λείπει και η σύντροφός του Υβόννη Μπόσνιακ.
Ανάμεσα στους θαμώνες ήταν και ο τραγουδιστής Κώστας Καρράς που θαύμασε τους συναδέλφους του με τους οποίους έχει ιδιαίτερες φιλικές σχέσεις.
Πηγή: Tlife

ΣΧΕΤΙΚΆ VIDEO

4 σχόλια

  1. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ...
    ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ.Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΔ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.
    ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ 20%... ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ Ή ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΑ.ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ.ΟΥΤΕ ΕΞΑΜΗΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.
    ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ 25 ΚΑΙ 30% ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ.

    ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΣΤΗ ΤΡΙΑΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ( ΝΔ,ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ ). ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ.ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΜΑΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ. ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ. ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ.ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΤΕ, ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτοι δεν καταλαβαινουν απο κριση,η κοκα δινει και παιρνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξυλο και ξεβρακωμα σε καθε αριστερο αραπολαγνο οπου τους πετυχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΟΙ ΨΩΛΑΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση