GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρέθηκαν άποροι με εμβάσματα εκατομμυρίων ευρώ στο εξωτερικό...

Για λίστα με φορολογουμένους που με εμβάσματα φυγάδευσαν στο εξωτερικό τεράστια ποσά, την ώρα που στην Εφορία εμφανίζονται ως χαμηλόμ...

Για λίστα με φορολογουμένους που με εμβάσματα φυγάδευσαν στο εξωτερικό τεράστια ποσά, την ώρα που στην Εφορία εμφανίζονται ως χαμηλόμισθοι ακόμα και ως άποροι η άνεργοι, έκανε λόγο σε ραδιοφωνική του συνέντευξη…ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, Γιώργος Μέργος.
Το θέμα ανέδειξε και το «Έθνους της Κυριακής» με ρεπορτάζ στο οποίο αναφέρεται ότι τρεις δισκέτες-φωτιά με εμβάσματα εκατομμυρίων ευρώ βρίσκονται ήδη στα χέρια της η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.
Ο κ. Μέργος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84» δήλωσε χαρακτηριστικά ότι το υπουργείο Οικονομικών έχει λίστα με φορολογουμένους που έβγαλαν στο εξωτερικό μεγάλα ποσά και οι οποίοι δήλωναν μηδαμινά ή πενιχρά εισοδήματα στην Εφορία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Εθνους της Κυριακής», στο υπουργείο Οικονομικών έχουν αποσταλεί από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων τρεις δισκέτες με χιλιάδες ονόματα και διευθύνσεις πολιτών που έστειλαν την τριετία 2009-2011 εμβάσματα άνω των 100.000 ευρώ ο καθένας και μέχρι 100.000.000 ευρώ και τα οποία δεν δικαιολογούνται από τις φορολογικές τους δηλώσεις.

Πληροφορίες: imerisia.gr

1 σχόλιο

  1. Από το Νάμος της Βίσση στην Κέρκυρα..

    Σιγά μην άλλαζαν τακτική οι "διασκεδαστές" καταστηματάρχες...

    Πάγια τακτική (όποιος βγαίνει βράδυ το έχει ζήσει...)
    είναι να μήν κόβονται ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...

    Κατά τα λοιπά μας φταίει η τρόικα η Μέρκελ και οι "κακοί" ξένοι που "ήρθαν να μας κατακτήσουν"...

    Α ρε κατακαημένη Ελλάδα με τους "πατριώτες" του ...κόλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση