GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η Ελλάδα έχει καταφέρει περισσότερα απ’ όσα πιστεύουμε»...

«Στην Ελλάδα έχουν γίνει πολύ περισσότερα από όσα θα μπορούσε κανείς να ελπίζει» γράφει ο Ευρωπαίος Επίτροπος, Όλι Ρεν σε άρθρο του στην οικ...

«Στην Ελλάδα έχουν γίνει πολύ περισσότερα από όσα θα μπορούσε κανείς να ελπίζει» γράφει ο Ευρωπαίος Επίτροπος, Όλι Ρεν σε άρθρο του στην οικονομική εφημερίδα Wall Street Journal.
Στο άρθρο, που φέρει τον τίτλο: «Πώς θα χτίσουμε τη Νομισματική Ένωση 2.0», ο Ευρωπαίος Επίτροπος που έχει πολλάκις κουνήσει προειδοποιητικά το δάχτυλο στη χώρα μας, κάνει μνεία στις δεσμεύσεις της νέας κυβέρνησης, η οποία -όπως αναφέρει- απολαμβάνει ισχυρής κοινοβουλευτικής στήριξης, υπογραμμίζοντας ότι τον Σεπτέμβριο θα υπάρχει ένας συγκεκριμένος οδικός χάρτης για ένα ισχυρότερο ευρώ.
Σχετικά πάντως με την Ευρωζώνη, ο κ. Ρεν αναφέρει ότι η ζώνη βρίσκεται στην «πιο δύσκολη φάση των τελευταίων 13 ετών της ύπαρξής της».
Όπως αναφέρει, τα συμπτώματα της κρίσης που έχουν κλονίσει όλη την Ευρώπη τρία χρόνια τώρα έχουν σύμφωνα με τον ίδιο τις ρίζες τους σε μακροπρόθεσμες «ασθένειες» που πλήττουν εδώ και καιρό – τόσο στη δομή όσο και στη λειτουργία – τον οργανισμό.
Δεν παραλείπει να αναφέρει πάντως ότι την τελευταία διετία έχει υπάρξει αξιοσημείωτη πρόοδος για να κρατηθούν οι ισορροπίες σε χώρες που έχουν «χτυπηθεί» από την οικονομική κρίση.

1 σχόλιο

  1. ΒΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΙ ΝΑ;

    ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ;

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΚΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΟΕΡΩ ΣΑΣ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΑ ΓΛΕΙΨΙΜΑΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση