GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποχώρηση Άσαντ θέλει το Παρίσι

Τη στιγμή της αποχώρησης του σύρου προέδρου Μπασάρ αλ-’Ασαντ από την εξουσία επιθυμεί η Γαλλία σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Ζαν-Μαρκ Ερό,...

Τη στιγμή της αποχώρησης του σύρου προέδρου Μπασάρ αλ-’Ασαντ από την εξουσία επιθυμεί η Γαλλία σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Ζαν-Μαρκ Ερό, ο οποίος τόνισε ότι η Γαλλία έχει στείλει «μη θανατηφόρο» εξοπλισμό προστασίας και επικοινωνίας στη συριακή αντιπολίτευση.
Σε ερώτηση εάν πιστεύει ότι ο ‘Ασαντ θα παραιτηθεί, υπόθεση στην οποία αναφέρθηκε χθες υπουργός της συριακής κυβέρνησης, ο Ερό, σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό BFPTV και στο ραδιοσταθμό RMC απάντησε: «Πρέπει να φθάσουμε σ΄αυτό» και τόνισε ότι «στόχος είναι να βρεθεί ο τρόπος για μια πολιτική μετάβαση».
Ο Ερό πρόσθεσε ότι η Γαλλία απάντησε «σε στρατιωτικό επίπεδο» στο αίτημα της «συριακής αντίστασης» στέλνοντας στη Συρία «μέσα επικοινωνίας και προστασίας, εξοπλισμό που δεν προκαλεί θανάτους».
Ο γάλλος πρωθυπουργός υπενθύμισε τη θέση του προέδρου Φρανσουά Ολάντ από τη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του, ο οποίος έχει αποκλείσει κάθε εμπλοκή της Γαλλίας σε μια στρατιωτική επιχείριση κατά της Συρίας χωρίς απόφαση του ΟΗΕ.
«Έχουμε το παράδειγμα του Ιράκ, τον πόλεμο που αποφάσισε ο Τζορτζ Μπους (το 2003) για τον οποίο ήμαστε αντίθετοι και είχαμε δίκιο, γιατί δημιουργήθηκε χάος», τόνισε ο Ερό υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι αντιθέτως η επέμβαση της Δύσης στη Λιβύη ήταν δίκαιη.
Ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ δέχθηκε χθες στο προεδρικό μέγαρο τον πρόεδρο του Συριακού Εθνικού Συμβουλίου Αμπντέλ Μπάσερ Σάιντα. Την προηγουμένη συναντήθηκε με το νέο μεσολαβητή του ΟΗΕ και του Αραβικού Συνδέσμου Λαχντάρ Μπραχίμι.

2 σχόλια

  1. Τέλος χρόνου για τον κ. Σαμαρά και την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

    Τα μέτρα 15 δισ. ευρώ, σε συνδυασμό με τις τρελές φορολογικές δηλώσεις που τρέχουν, το χαράτσι στη ΔΕΗ που έρχεται, τον ΦΑΠ 2010-11, τα τέλη κυκλοφορίας ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, τους τρίτεκνους-πολύτεκνους, όλους τους μισθωτούς και συνταξιούχους.

    Και ενώ υπάρχει αυτή η κατάσταση σχεδιάζουν να κόψουν τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα ( τα οποία πήγαιναν σε τέλη και φόρους από πέρσι ), τα πολυτεκνικά επιδόματα και οδηγούν τους Έλληνες σε αφανισμό.

    Ο κ. Σαμαράς αποδείχτηκε πολύ λίγος. Ποιοι βουλευτές θα "τολμήσουν" να ψηφίσουν αυτά τα μέτρα που οδηγούν ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες σε ατομική ΠΤΩΧΕΥΣΗ ; Θα περιμέναμε να παραιτηθεί η ανίκανη τρικολόρ κυβέρνηση των οπισθίων. Να ξέρουν οι κ. βουλευτές ότι ψηφίζοντας την κατάργηση 13ου και 14ου μισθού και των πολυτεκνικών επιδομάτων ΒΑΖΟΥΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ στη πολιτική τους καριέρα. Ας το σκεφτούν καλά και ας προειδοποιήσουν τους λαλίστατους υπουργούς που έχουν τελειώσει, πριν αρχίσουν.

    Μπροστά σε αυτό το αδιέξοδο, η μόνη λύση είναι η κήρυξη επίσημης πτώχευσης από την Ελλάδα και η επιστροφή στη δραχμή.Μόνο έτσι θα σηκωθούμε σε 2-3 χρόνια.Γιατί τώρα έρχεται αργός θάνατος και καταστροφή των νέων παιδιών και των μεσαίων στρωμάτων και των συνταξιούχων, αφού - οι άθλιοι- σκέφτονται να βάλουν πλαφόν στα φάρμακα των παιδιών και των γονιών μας. Το Σεπτέμβριο θα τους ρίξει ο λαός. Τα ψωμιά τους είναι λίγα.Τρέμουν από τώρα τις αντιδράσεις ΟΛΩΝ των Ελλήνων. Τον Οκτώβριο πρέπει να έχουμε νέες εκλογές, για να γίνει το οριστικό ξεκαθάρισμα με το σάπιο παρελθόν της Ελλάδας. Τα μέλη και τα στελέχη της ΝΔ, της ΟΝΝΕΔ, του ΠΑΣΟΚ, της ΠΑΣΠ, της ΔΑΠΝΔΦΚ, της ΠΑΣΚΕ, της ΔΗΜΑΡ, της ΔΑΚΕ θα αρχίσουν να αποχωρούν και να παραιτούνται. Ολοι να φύγουμε από τα κόμματα της συμφορας. Καμία ψήφος σε αυτά τα κόμματα σε συνδικαλιστικές, φοιτητικές ή άλλες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  2. «ΜΠΛΕΞΑΝΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ» ΤΟΥΣ...ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ-ΔΡΙΤΣΑΣ, ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...!!!

    «ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ» .
    και ΠΛΗΡΗΣ ΑΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΑ ΤΩΝ...12 ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ...!!!
    Προσέξτε κόμμα πού παριστάνει την Αξιωματική Αντιπολίτευση και έχει στόχο (άν έχει) να Κυβερνήσει και την Ελλάδα.

    Νέο κρούσμα ασυνεννοησίας προκάλεσαν οι διαφορετικές δηλώσεις για τα όσα συνέβησαν στην Ύδρα από τους Δρίτσα και Παπαδημούλη!

    Ο Θ. Δρίτσας σε άλλο μήκος κύματος από αυτό του Δημήτρη Παπαδημούλη ο οποίος υποστήριξε πως «το δίκιο του Υδραίου φοροφυγά, μου είναι απεχθές».
    ο Βουλευτής Α’ Πειραιά και Νησιών του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας χαρακτήρισε «σώου επίδειξης αυταρχισμού» τα γεγονότα της Ύδρας.

    Πάρτους στο γάμο σου να σου πούν:
    «Καί του... χρόνου» !!

    Υ.Γ.
    Δεν ξέρουμε ακόμη ποιά «γνώμη» έχουν ο... Σκουρλέτης με τον Βούτση...!!!

    ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΞΙΤΖΗ.....ΔΗΛΑΔΗ.

    όπως λέει η Υποψήφια Βουλευτίνα του Συνασπισμού ΞΑΝΘΟΥΛΑ ΚΑΡΑΝΙΚΑ που υποστηρίζει την ληστεία και στηρίζει το μαλακισμένο ΦΟΝΙΑ της Πάρου...

    Και ίσως σκότωνε και αυτή....φασίστες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση