GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χοντραίνει το παιχνίδι με το εξώδικο Νικολόπουλου στον Σαμαρά!..

Σήμερα ο διαγραφείς βουλευτής Ν. Νικολόπουλος έστειλε εξώδικο στον Αντ. Σαμαρά έχοντας πληροφορηθεί ότι τον διέγραψαν στη ζούλα και από το ...


Σήμερα ο διαγραφείς βουλευτής Ν. Νικολόπουλος έστειλε εξώδικο στον Αντ. Σαμαρά έχοντας πληροφορηθεί ότι τον διέγραψαν στη ζούλα και από το κόμμα.
Ο Νικολόπουλος αμφισβητεί το δικαίωμα του Τραγάκη να τον διαγράψει γι΄ αυτό και ζητεί από τον πρόεδρο της ΝΔ σχετικές εξηγήσεις.

4 σχόλια

  1. Πλησιάζει τα όρια της γραφικότητας.

    Η όλη υπόθεση Νικολόπουλου (Παραίτηση , Διαγραφή , Διάρρηξη , κλπ) κινδυνεύει πλέον να θεωρηθεί γραφική...

    Οι μόνοι πλέον που την προβάλλουν είναι τα ΑΕροψεκασμένα παπαγλαράκια από τα γραφικά blogs τους...
    Και ο κ. Νικολόπουλος όμως δεν κάνει κάτι για να προστατεύσει τον εαυτό του ...

    Σήμερα άφησε στο twitter αυτό το μήνυμα περί εξωδίκων...

    Μία φιλική προτροπή :

    Κύριε Νικολόπουλε, μήν διολισθήσετε εκεί που σας σπρώχνουν οι ..."φίλοι" σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χιχιχιχ......τραγούδα εσύ



    Το 1517 δέχεται τηλεφωνικές καταγγελίες για επίορκους δημοσίους υπαλλήλους.

    Μετά και την εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για τις απολύσεις των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων επιταχύνονται όλες οι διαδικασίες και ανοίγουν ξανά όλες οι υποθέσεις που αφορούν σε καταγγελίες για χρηματισμό και μίζες.

    Ταυτοχρόνως το υπουργείο Οικονομικών ενισχύει τις υπηρεσίες που διαχειρίζονται τον τηλεφωνικό αριθμό 1517 στον οποίο οι πολίτες μπορούν να καταγγέλλουν επωνύμως ή και ανωνύμως επίορκους δημοσίους υπαλλήλους. «Οι υπηρεσίες παραμένουν σταθερά προσηλωμένες στον δύσκολο στόχο της αύξησης των εσόδων, στο πλαίσιο της νομιμότητας και της ίσης μεταχείρισης όλων των πολιτών. Δεν μπορούν λίγοι να αμαυρώνουν την εικόνα των πολλών», δήλωσε στέλεχος του υπουργείου.

    Στο πλαίσιο αυτό, εως το τέλος του έτους αναμένεται να ανοίξουν ξανά όλες οι υποθέσεις που παραγράφονται στις 31 Δεκεμβρίου του 2012 και για τις οποίες υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για σημαντική απώλεια εσόδων του κράτους.

    Πρόκειται για διερεύνηση καταγγελιών που αφορούν σε χρηματισμό και παράνομο πλουτισμό, παράτυπους ελέγχους επιχειρήσεων, μη υποβολή εκθέσεων ελέγχου, παραλείψεις σε διαχειριστικούς ελέγχους, παράλειψη άσκησης καθηκόντων κ.α.. Παράλληλα, διατάχθηκαν έλεγχοι περιουσιακής κατάστασης στις περιπτώσεις που συνέτρεχε το στοιχείο του αθέμιτου πλουτισμού.

    Επιπλέον, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών έχει ζητήσει διαχειριστικούς ελέγχους σε δημόσιους φορείς και δημοτικές και άλλες επιχειρήσεις, κατόπιν σχετικών καταγγελιών πολιτών για κακοδιαχείριση.

    _______________________
    Επέκταση του νόμου κατά
    της διαφθοράς και στους επίορκους ΔΥ.

    Επέκταση του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου που ψηφίστηκε το 2010 με τίτλο «διαφθορά κρατικών αξιωματούχων» (ν.4022 επί υπουργίας Καστανίδη) -που προβλέπει μεταξύ άλλων ολοκλήρωση της ανάκρισης εντός 4 μηνών, αμετάκλητο βούλευμα από το Συμβούλιο Εφετών και παραπομπή σε δίκη το πολύ εντός 8 μηνών- και στους επίορκους δημοσίους υπαλλήλους θα είναι πιθανότατα η απάντηση της κυβέρνησης στην εξαγγελία Σαμαρά περί «δικών εξπρές» για τους διαφθαρμένους υπαλλήλους.
    Ο συγκεκριμένος νόμος αφορά μέχρι σήμερα πολιτικά πρόσωπα, αιρετούς και μη, που ασκούν εξουσία στον κρατικό μηχανισμό και όχι χαμηλόβαθμους δημοσίους υπαλλήλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν πράγματι περάσει ως σίφουνας, χωρίς πολλά λόγια, ομιλίες και χωρίς την καθιερωμένη συνέντευξη από τη φετινή ΔΕΘ ο κ Σαμαράς...
    Παρακαλώ επιλέξτε:
    1/Ο κ Σαμαράς και οι συνεργάτες του έκριναν ότι όπως πάνε τα πράγματα...Κρείττον του λαλείν το σιγάν. ή
    2/Αφού το σκέφτηκαν αποφάσισαν ότι Χρη σιγάν ή κρείσσονα σιγής λέγειν (Πυθαγόρας - πρέπει να σωπαίνεις ή να λες κάτι καλύτερο από τη σιωπή,) πάντως φρονώ ότι όσο απομακρύνονται από όσα είχαν ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ στα περιβόητα...ΖΑΠΠΕΙΑ,
    3/ κ Σαμαρά, Μόνη σιγή μεταμέλειαν ου φέρει (Μένανδρος - μόνο η σιωπή δεν δείχνει μεταμέλεια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ειναι στην πιστα της Θεσσαλονικης η Αννουλα γιαυτο δεν μενει ο
    Μαλακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση