GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολιτική καριέρα για την Τσέλσι Κλίντον;...

Αν και οι δύο γονείς της έχουν ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική, η Τσέλσι Κλίντον δεν φαίνεται να έχει αποφασίσει αν θα ακολουθήσει την ίδι...


Αν και οι δύο γονείς της έχουν ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική, η Τσέλσι Κλίντον δεν φαίνεται να έχει αποφασίσει αν θα ακολουθήσει την ίδια πορεία.
 Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vogue του Σεπτεμβρίου κράτησε την συνηθισμένη στάση για το αν σκέφτεται πολιτική καριέρα. 
''Πριν την προεκλογική καμπάνια της μητέρας μου, θα έλεγα όχι, αλλά τώρα δεν ξέρω'', δήλωσε αναφερόμενη στην όχι και επιτυχημένη προσπάθεια της Χίλαρι Κλίντον το 2008. ''Ο λόγος είναι πως όλοι περιμένουν κάτι τέτοιο από μένα. 
Από τότε...
που ενηλικιώθηκα, έχω ψηφίσει σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις'' συμπλήρωσε. Προς το παρόν, είναι ειδική συνεργάτιδα του τηλεοπτικού δικτύου  ΝΒC.  Όσο για εγγόνια, η Χίλαρι Κλίντον πρέπει να περιμένει μερικά χρόνια, όπως δήλωσε η Τσέλσι στη συνέντευξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση