GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυρκαγιά στο Βιοτεχνικό Πάρκο Χανίων...

Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα  στο χώρο του παρκινγκ της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΔΕΔΙΣΑ...

Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα  στο χώρο του παρκινγκ της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΔΕΔΙΣΑ)  και επεκτάθηκε γρήγορα ενώ στις φλόγες παραδόθηκε ένα κτίριο μέσα στο βιοτεχνικό πάρκο. Την ώρα που ξέσπασε η φωτιά δεν υπήρχαν άτομα μέσα στο κτιρίου ή κοντά σε αυτό και δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές.
Στο σημείο πήγαν ισχυρές δυνάμεις με 6 οχήματα από την πυροσβεστική υπηρεσία, 1 υδροφόρο όχημα του Δήμου Χανίων και 1 όχημα από το ναύσταθμο στις Βρύσσες, δίνοντας πραγματική μάχη με το χρόνο και τις φλόγες για να περιορίσουν τη φωτιά.
Η άμεση επέμβαση των αρχών απέτρεψε τα χειρότερα καθώς η πυρκαγιά περιορίστηκε μέσα στο κτίριο χωρίς να επεκταθεί περεταίρω.
Φωτιά στις Μαδάρες
Σαν να μην έφτανε αυτό, μια δεύτερη φωτιά που ξέσπασε στις Μαδάρες, στις 19:30 περίπου, στην περιοχή Μεσκλά, ανάγκασε ένα πυροσβεστικό όχημα να αποδεσμευτεί από την πυρκαγιά στο ΒΙΟΠΑ και να πάει στο σημείο μαζι με δύο ακόμη οχήματα από τους πυροσβεστικούς σταθμούς του Καμπανού και του Καστελίου.
Η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατη περιοχή κάνοντας δύσκολη την πρόσβαση των επίγειων δυνάμεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση