GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με νεροπίστολα θα αντιμετωπίσει το Υπ.Ανάπτυξης το τσουνάμι του παρεμπορίου;

Διαβάζω στο site της ΕΡΤ: Το παρεμπόριο έχει προσλάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, με σοβαρές συνέπειες στην οικονομία και στην εύρυθμη λε...

Διαβάζω στο site της ΕΡΤ:
Το παρεμπόριο έχει προσλάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, με σοβαρές συνέπειες στην οικονομία και στην εύρυθμη λειτουργία της αγοράς, και το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων σε συνεργασία με την Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ), ξεκινά τηλεοπτική διαφημιστική καμπάνια ενημέρωσης των καταναλωτών για τους κινδύνους του παρεμπορίου, αλλά και για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων τού Παρατηρητηρίου Τιμών (www.e-prices.gr).
Σχόλιο Παραπολιτικής: Το μόνο θετικό της συγκεκριμένης καμπάνιας είναι κάτι που διαβάζω λίγο παρακάτω στο παρακάτω ρεπορτάζ:
Για την παραγωγή των συγκεκριμένων τηλεοπτικών διαφημιστικών μηνυμάτων δεν επιβαρύνθηκε ο προϋπολογισμός του υπουργείου. Η παραγωγή έγινε εξ ολοκλήρου από τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και η μετάδοση των spot είναι δωρεάν.
Νομίζω ότι κανείς δεν είναι αρκετά αφελής για να πιστεύει ότι μια τηλεοπτική καμπάνια αρκεί για να αντιμετωπιστεί το παρεμπόριο. Η Πολιτεία διαθέτει πολύ αποτελεσματικότερα όπλα στη φαρέτρα της κι ελπίζω να τα αξιοποιήσει.

3 σχόλια

  1. Κόψε μάπα βγάλε συμπέρασμα οπως λένε.
    Το υφος του δημιουργεί μια αισιοδοξία αλλο πράγμα, για ανάπτυξη της οικονομίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Ήταν ο πατέρας του..και ΦΥΣΙΚΑ ΠΑ$$ΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε παιδια αυτος ειναι ο κωστης ο γκουρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση