GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δολοφονία Ιρανού μετανάστη στο κέντρο της Αθήνας

Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε τα ξημερώματα της Κυριακής νεαρός αλλοδαπός, υπήκοος Ιράν, στο κέντρο της Αθήνας. Ο νεαρός Ιρανός, που ...

Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε τα ξημερώματα της Κυριακής νεαρός αλλοδαπός, υπήκοος Ιράν, στο κέντρο της Αθήνας. Ο νεαρός Ιρανός, που έφερε πολλαπλά τραύματα, πιθανότατα από μαχαίρι, κατέληξε το μεσημέρι στο νοσοκομείο…
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η επίθεση σημειώθηκε στις 04:37, στην οδό Αναξαγόρα 17. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου κατέληξε το μεσημέρι στις 13.15.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, δράστες είναι πέντε άτομα, που επέβαιναν σε τέσσερις μοτοσικλέτες και λίγο πριν, στην ίδια περιοχή, είχαν επιχειρήσει να επιτεθούν σε άλλους δύο αλλοδαπούς (υπηκόους Ρουμανίας και Μαρόκου), οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν.Δένδιας, εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη του προς του οικείους του νεαρού Ιρανού και διεμήνυσε:
«Δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση ότι η Πολιτεία θα είναι αμείλικτη προς όλους τους δράστες εγκληματικών ενεργειών, οποιαδήποτε υποτιθέμενη πρόφαση κι αν βρίσκουν. Ζήτησα ήδη από την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας την επιτάχυνση των ενεργειών για την ανακάλυψη των δραστών της δολοφονικής επίθεσης, προκειμένου να οδηγηθούν το συντομότερο δυνατόν ενώπιον της Δικαιοσύνης».

6 σχόλια

  1. Να ζησουν τα παιδια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
    Γειά στα χέρια τους τα τιμημένα.
    Τους ΠΑΚΙΣ ΝΑ ΦΑΝΕ.ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αρχισαν τα οργανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτελους!Αντε σιγα-σιγα να βαλουμε ΟΛΟΙ απο ενα χερακι να τους αραιωσουμε,προτου μας φανε ολους.Και προσοχη,ρεματιες και πηγαδια υπαρχουν πολλα,ΜΗΝ το μαθει κανεις και μπλεξουμε.Αντε,αριθμος ειναι οι βρωμιαρηδες,χωρις αισθηματα.Ελατε να ξεβρωμισουμε τη χωρα γιατι αν περιμενεις απο την Πολιτεια,καηκαμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΣΤΕ ΖΩΑ ΡΕ.......

    ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΨΩΦΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΓΟΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KARKINO SE KATHE ETHNIKISTI XRYFAUGITH..MAS GINATE KAI DOLOFONOI TORA ATHWWN ANTHROPWN MOUNOPANA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση