GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΦΩΤΟ από τις διακοπές των Brangelina στη Χαλκιδική

Στα Πυργαδίκια Χαλκιδικής βρέθηκαν χθες το μεσημέρι οι θαλαμηγοί των Angelina Jolie, Brad Pitt και Robert De Niro. Οι stars του Hollywood...

Στα Πυργαδίκια Χαλκιδικής βρέθηκαν χθες το μεσημέρι οι θαλαμηγοί των Angelina Jolie, Brad Pitt και Robert De Niro. Οι stars του Hollywood άραξαν ανοιχτά του κολπίσκου...της Ειρήνης, ο οποίος είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον προσεγγίσει κάποιος από τη στεριά.
Στην περιοχή “κόβουν βόλτες”, επίσης, περίπου 15 φουσκωτά με paparazzi από διεθνή πρακτορεία που προσπαθούν να προσεγγίσουν τον κολπίσκο και να απαθανατίσουν το ζεύγος Brangelina και την “ιερή αγελάδα” της 7ης Τέχνης.
Η φωτογραφία που ακολουθεί, και την οποία δημοσιεύει το fthis.gr, τραβήχτηκε από την κυρία Ρούλα Οικονόμου, κάτοικο της περιοχής και ιδιοκτήτρια του εστιατορίου "Το Τζάκι" στα Ριζά, με το iphone της και δείχνει την Angelina να επιβιβάζεται στο τζιπ υπό το άγρυπνο βλέμμα των σωματοφυλάκων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση