GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σέρβοι κάτοικοι εμπόδισαν τη διέλευση φορτηγών της Eulex

Τη διέλευση φορτηγών της αποστολής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Κόσοβο (Eulex), στο οδόφραγμα στο χωριό του Ζούπτσε, στο δήμο Ζούμπιν Πότ...

Τη διέλευση φορτηγών της αποστολής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Κόσοβο (Eulex), στο οδόφραγμα στο χωριό του Ζούπτσε, στο δήμο Ζούμπιν Πότοκ απέκλεισαν σήμερα σέρβοι κάτοικοι του βόρειου Κοσόβου.
Οι συγκεντρωμένοι εμποδίζουν τα φορτηγά που μεταφέρουν τσιμεντόλιθους να κινηθούν στον οδικό άξονα Κόσοβσκα Μιτρόβιτσα – Ριμπάριτσε με προορισμό τη διάβαση Μπρνιακ στα διοικητικά σύνορα Κοσόβου – Σερβίας. Ο λόγος είναι ότι φοβούνται ότι τα φορτία θα χρησιμοποιηθούν για τον αποκλεισμό εναλλακτικών δρόμων στο συγκεκριμένο τμήμα του βορείου Κοσόβου.
Στην περιοχή έφθασαν στρατιώτες της ειρηνευτικής δύναμης του ΝΑΤΟ (KFOR) και απέκλεισαν άλλο τμήμα του οδικού άξονα, με αποτέλεσμα να σχηματίζεται ουρά αυτοκινήτων.
Στρατιώτες της KFOR έχουν μεταβεί επίσης στο γειτονικό χωριό Γιαγκιένιτσα, στο σημείο ελέγχου στο Ζούπτσε και σε διασταύρωση που οδηγεί στο χωριό με αλβανικό πληθυσμό, Τσάμπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση