GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο κύριος ανταγωνιστής του Galaxy Note...

Μπορεί να άργησε αρκετούς μήνες, η Thomson όμως πρόκειται σύντομα να παρουσιάσει μια νέα συσκευή που σκοπεύει να ανταγωνιστεί το πρώτο Galax...

Μπορεί να άργησε αρκετούς μήνες, η Thomson όμως πρόκειται σύντομα να παρουσιάσει μια νέα συσκευή που σκοπεύει να ανταγωνιστεί το πρώτο Galaxy Note. Το Thomson X-View 2, όπως ονομάζεται, θα διαθέτει οθόνη 5.3 ιντσών ανάλυσης 800×480, επεξεργαστή 1GHz, μνήμη RAM 512MB και εσωτερική μνήμη 512MB, υποστηρίζει όμως επέκταση μέσω καρτών microSD. Θα έχει κάμερα στα 5mp ικανή να λαμβάνει φωτογραφίες στα 8mp με interpolation και η μπαταρία του θα είναι χωρητικότητας 2500mAh.
Διαθέτει μέτρια υπολογιστική δύναμη λοιπόν, όμως με την υποστήριξη δυο καρτών και με την τιμή του να μην ξεπερνά τα 300 ευρώ θα αποτελέσει μια σχετικά φτηνή λύση για όποιον δεν τον ενδιαφέρουν και τόσο τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.
Το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό όμως είναι πως θα διαθέτει δυο υποδοχές για κάρτες SIM, επιτρέποντας στον χρήστη να επιλέξει την σύνδεση που θέλει να χρησιμοποιήσει.
Η συσκευή θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση IFA στο Βερολίνο στα τέλη του μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση