GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο gay φίλος του γαμπρού διέλυσε το γάμο...

Μία πρωτοφανής ιστορία που έλαβε χώρα σε γαμήλιο γλέντι έχει ταράξει τα νερά στην Πάτρα, με πρωταγωνιστές τη νύφη, το γαμπρό και τον gay ...

Μία πρωτοφανής ιστορία που έλαβε χώρα σε γαμήλιο γλέντι έχει ταράξει τα νερά στην Πάτρα, με πρωταγωνιστές τη νύφη, το γαμπρό και τον gay φίλο και...εραστή του γαμπρού! Όπως αναφέρει το deter.gr, το γαμήλιο γλέντι τινάχτηκε στον αέρα ενώ παραμένει προς το παρόν άγνωστο αν ο ίδιος ο γάμος θα διαλυθεί οριστικά και επισήμως.
Η γαμήλια τελετή τελέστηκε σε ναό λίγα χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα και φυσικά καλεσμένος ήταν και ο ομοφυλόφιλος φίλος του γαμπρού. Το μυστήριο έγινε κανονικά στην εκκλησία και τίποτα δεν προμήνυε τα όσα θα επακολουθούσαν στο τραπέζι, όπου ο φίλος και καλεσμένος άρχισε να πίνει και να δείχνει το πόσο ενοχλημένος ήταν από αυτό που συνέβαινε. Δεν έμεινε όμως εκεί. Σύμφωνα με άλλους καλεσμένους προσέγγισε το νυφικό τραπέζι και δεν δίστασε να πετάξει σαφή υπονοούμενα απευθυνόμενος τόσο στο γαμπρό όσο και στη νύφη.
Αποτέλεσμα της συμπεριφοράς του ήταν να εκνευριστεί ο αδελφός του γαμπρού ο οποίος σηκώθηκε οργισμένος για να απομακρύνει τον gay. Ο τελευταίος όμως επέμεινε και ύψωσε τον τόνο της φωνής του τραβώντας την προσοχή όλων. Και αυτά που ειπώθηκαν έκαναν τον γαμπρό να ανασκουμπωθεί και τη νύφη να κοιτάζει με απορία, ενώ οι συγγενείς είχαν μείνει κι αυτοί άφωνοι!
Τελικά το γλέντι κόπηκε στο μέση, ενώ το ζεύγος ακύρωσε το ταξίδι του μέλιτος και ο γαμπρός κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση