GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Google επεκτείνει τη χρήση του Knowledge Graph

Στο πλαίσιο της προσπάθεια της να μετατρέψει τη δημοφιλή μηχανή αναζήτησης της από προορισμό αναζήτησης σε προορισμό γνώσης και καταν...

Στο πλαίσιο της προσπάθεια της να μετατρέψει τη δημοφιλή μηχανή αναζήτησης της από προορισμό αναζήτησης σε προορισμό γνώσης και κατανόησης η Google ανακοίνωσε ότι σταδιακά το «Knowledge Graph» θα γίνει διαθέσιμο και για τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου.
Προς το παρόν βέβαια η χρήση του θα παραμείνει περιορισμένη στην αγγλική γλώσσα και για τις υπόλοιπες χώρες, φυσικά για τους χρήστες που χρησιμοποιούν την Αγγλική γλώσσα, σε μια προσπάθεια να μετατραπεί από τον απόλυτο .
Στο βαθμό που οι δυνατότητες του «Knowledge Graph» ενσωματωθούν στην μηχανή αναζήτησης όταν ο χρήστης θα ξεκινά να γράφει οτιδήποτε ανεξάρτητα από το που βρίσκεται, θα εμφανίζονται αυτόματα αποτελέσματα «προβλέποντας» αυτό το οποίο αναζητά. Με άλλα λόγια στόχος είναι να παρέχονται πληροφορίες και απαντώνται ερωτήσεις πριν καν τις υποβάλει κανείς..
Ταυτόχρονα όμως, στη βάση των αποτελεσμάτων αναζήτησης θα εμφανίζεται και το Knowledge Graph Carousel το οποίο θα περιλαμβάνει φωτογραφίες, videos, συνδέσμους και γενικώς υλικό όσο το δυνατόν πιο σχετικά με την συγκεκριμένη αναζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση