GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα νίκη κατά του HIV...

Ένα νέο χάπι που περιέχει 4 διαφορετικά φάρμακα...

Ένα νέο χάπι που περιέχει 4 διαφορετικά φάρμακα...που βοηθούν στην αντιμετώπιση της λοίμωξης από τον ιό HIV, εγκρίθηκε από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων στις ΗΠΑ (FDA).
Το Stribild της Gilead Sciences, αποτελεί αγωγή που λαμβάνεται μια φορά την ημέρα και μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο του ιού που προκαλεί το AIDS. Προορίζεται για χρήση από ανθρώπους που όμως δεν αντιμετωπίστηκαν προηγουμένως για λοίμωξη.
Το χάπι περιλαμβάνει 2 αντιρετροικά φάρμακα που πωλούνται ως συνδυαστικό χάπι Truvada, (emtricitabine και tenofovir disoproxil fumarate). Αυτά συνδυάζονται με 2 νέα φάρμακα, elvitegravir και cobicistat.
Έρευνες της εταιρείας σε 1.408 ενήλικες ασθενείς που δεν είχαν αντιμετωπιστεί προηγουμένως για τον HIV έδειξαν ότι ποσοστό 88 έως 90% ασθενών που έλαβαν Stribild δεν είχαν εντοπίσιμα επίπεδα του ιού στο αίμα μετά από 48 εβδομάδες, σε σύγκριση με ποσοστό 84 και 87% ασθενών που λάμβαναν παλαιοτέρα αντιρετροικά φάρμακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση