GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η HTC ετοιμάζει τον ανταγωνιστή του Note II...

H Dell και η Samsung ήταν οι πρώτες εταιρείες που κυκλοφόρησαν υβρίδια smartphone/tablet στις 5 ίντσες, ακολούθησε η LG και σύντομα, όπως όλ...

H Dell και η Samsung ήταν οι πρώτες εταιρείες που κυκλοφόρησαν υβρίδια smartphone/tablet στις 5 ίντσες, ακολούθησε η LG και σύντομα, όπως όλα δείχνουν, σειρά παίρνει η HTC. Σύμφωνα με πηγές του DigiTimes, η ταϊβανέζικη εταιρεία πρόκειται να κυκλοφορήσει μια συσκευή στις 5 ίντσες προκειμένου να ανταγωνιστεί το Galaxy Note II αλλά και το LG Optimus Vu.
Oι πηγές αναφέρουν πως το νέο smartphone θα διαθέτει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης Full HD στα 1794×1080, πράγμα που μάλλον σημαίνει πως η πλήρη ανάλυση της συσκευής θα είναι στα 1920×1080, με περίπου 126 γραμμές δεσμευμένες για τα touch buttons.
Οι φήμες αυτές έρχονται να επιβεβαιώσουν, έστω και ανεπίσημα, παλαιότερες αναφορές για ένα tablet 5 ιντσών από την HTC.
Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, το GLBenchmark έδωσε στη δημοσιότητα μετρήσεις μιας άγνωστης μέχρι στιγμής συσκευής, της HTC 6435LVW με οθόνη 1794×1080, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 στα 1.5GHz και chip γραφικών Adreno 320.
Η συνήθης τακτική της εταιρείας πάντως όσον αφορά την κυκλοφορία νέων συσκευών μέσα στο χειμώνα είναι η διεξαγωγή ενός αντίστοιχου event στις αρχές του φθινοπώρου.
Εάν τελικά η HTC αποφασίσει να κυκλοφορήσει τη συσκευή, πιθανότατα θα ορίσει μια ημερομηνία μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του έτους, ώστε να προσπαθήσει να χτυπήσει τις κυκλοφορίες άλλων εταιρειών, όπως της Apple, της Amazon και της Samsung.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση