GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανεβαίνει το Ice Cream Sandwich...

Αν και η διείσδυση του Ice Cream Sandwich στις συσκευές Android φαινόταν αρκετά απογοητευτική, φαίνεται ότι αργά αλλά σταθερά οι χρήστες έχο...

Αν και η διείσδυση του Ice Cream Sandwich στις συσκευές Android φαινόταν αρκετά απογοητευτική, φαίνεται ότι αργά αλλά σταθερά οι χρήστες έχουν ξεκινήσει να το εγκαθιστούν στις συσκευές τους. Βέβαια για τη μη εξάπλωση του ευθύνονται και οι κατασκευάστριες εταιρείες καθώς καθυστερούν χαρακτηριστικά να κάνουν διαθέσιμα updates.
Παρόλα αυτά σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις το Ice Cream Sandwich βρίσκεται πλέον στο 16% των smartphones και tablets που κάνουν χρήση του Android. Από την άλλη αναρωτιέται κανείς τι νόημα έχει πλέον η χρήση του καθώς ήδη είναι διαθέσιμο το Android Jelly Βean το οποίο μάλιστα είναι εγκατεστημένο στο 0.8% των σχετικών συσκευών παρά την εξαιρετικά πρόσφατη κυκλοφορία του.
Φαίνεται όμως ότι θα αποτελέσει κάποιο είδος προετοιμασίας για το Android 4.1. Θα δουν δηλαδή οι εταιρείες πόσο εύκολα μπορούν να εγκαταστήσουν το Ice Cream Sandwich και με βάση αυτό θα προχωρήσουν και στο Android 4.1 Jelly Βean.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση