GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ignite Athens...

Οραματιστές κι ονειροπόλοι παρουσιάζουν την καινούρια τους ιδέα, την Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου, 2012, στη Στέγη Γραμμάτων & τεχνών. Το G...

Οραματιστές κι ονειροπόλοι παρουσιάζουν την καινούρια τους ιδέα, την Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου, 2012, στη Στέγη Γραμμάτων & τεχνών.
Το Global Ignite φθάνει στην Ελλάδα με την Αθήνα να είναι η πρώτη πόλη, η οποία και θα φιλοξενήσει το γεγονός. Τι είναι ακριβώς το Ignite... Αφορά σε ιδέες, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο, να επηρεάσουν τις ζωές των ανθρώπων, να διαμορφώσουν το μέλλον και να προσδιορίσουν μια ολόκληρη γενιά, τη “γενιά της καινοτομίας”.
Είναι ένα γεγονός όπου το πάθος των geeks μπορεί να αλλάξει τον τρόπο σκέψης μας, να επαναπροσδιορίσει νόρμες, ρόλους και καταστάσεις που έχουν γίνει αποδεκτές.
Σε ένα απόγευμα πολλοί ομιλητές μιλούν για όσα τους παθιάζουν. Καθένας παρουσιάζει 20 slides, με κάθε ένα από αυτά να εμφανίζεται για 15 δευτερόλεπτα, διαμορφώνοντας μια 5λέπτη παρουσίαση.
Το Ignite, ειδικά για την Ελλάδα, αποφάσισε να προχωρήσει σε ακόμα μια καινοτομία:
Μια κριτική επιτροπή, μαζί με το ακροατήριο, θα επιλέξει τη πιο βιώσιμη ιδέα και ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στις ΗΠΑ και συμμετάσχει στο Global Ignite Week.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση