GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας παράδεισος για την Kate και τον William

Τα περισσότερα ζευγάρια σπάνια έχουν την ευκαιρία για έναν δεύτερο «μήνα του μέλιτος» μέχρι τη… συνταξιοδότησή τους. Για τον δούκα και...

Τα περισσότερα ζευγάρια σπάνια έχουν την ευκαιρία για έναν δεύτερο «μήνα του μέλιτος» μέχρι τη… συνταξιοδότησή τους. Για τον δούκα και τη δούκισσα του Cambridge, όμως, τα πράγματα είναι λίγο πιο απλά και δεκαοκτώ μήνες μετά το ταξίδι του μέλιτος στις Σεϋχέλλες ετοιμάζονται να απολαύσουν ένα ερημικό ειδυλλιακό νησί στο νότιο Ειρηνικό.
Η Kate και ο William θα μείνουν ένα βράδυ στο ιδιωτικό νησί Tavanipupu, που είναι διάσημο για τα κρυστάλλινα νερά του και τα πολυτελή bungalows.
Πριν από αυτό το ζεύγος θα ταξιδέψει στη Σιγκαπούρη, την Κουάλα Λουμπούρ, το Βόρνεο και τα νησιά του Σολωμόντα, ολοκληρώνοντας το 9ήμερο ταξίδι τους στο Τουβαλού, στον Ειρηνικό, την τέταρτη μικρότερη χώρα στον κόσμο.
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους θα δουν άγριους ουρακοτάγκους, μία ορχιδέα θα πάρει το όνομα του καθενός τους ενώ θα μεταφερθούν από το αεροπλάνο σε ένα στολισμένο με γιρλάντες κανό.
Θα είναι η μεγαλύτερη δοκιμασία για την πολυθρύλητη «αίσθηση της μόδας» της Kate, η οποία θα χρειαστεί περισσότερα από τριάντα διαφορετικά σύνολα. Συμπεριλαμβανομένων ένα για πεζοπορία κι ένα για τη ζούγκλα.
Πιστεύεται πως η Βασίλισσα θα δανείσει στην Kate πολλά κομμάτια από την πλούσια συλλογή των κοσμημάτων της.
Είναι χαρακτηριστικό πως μαζί με το ζευγάρι θα ταξιδεύει και μία… κομμώτρια που θα επιμελείται την κουπ της δούκισσας.
Για μέρος του ταξιδιού το ζευγάρι θα μετακινηθεί με ιδιωτικό τζετ, το οποίο πληρώνει ο Βρετανός φορολογούμενος.
Σύμφωνα με πηγές πάντως, είναι απολύτως αδύνατο να ταξιδέψουν με άλλο τρόπο στο Τουβαλού και τα Νησιά του Σολομώντα.
Το ταξίδι διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Αδαμάντινου Ιωβηλαίου και πολλοί από τους σταθμούς του επελέγησαν προσωπικά από τη Βασίλισσα.
Το ζευγάρι θα επισκεφθεί επίσης τις χώρες της Κοινοπολιτείας, τη Σιγκαπούρη και τη Μαλαισία, εκπροσωπώντας τη βρετανική κυβέρνηση και με στόχο να ενισχυθούν οι διπλωματικοί και εμπορικοί δεσμοί.
Στη Σιγκαπούρη, όπου θα φτάσουν στις 11 Σεπτεμβρίου, ορχιδέες θα πάρουν τα ονόματα του ζευγαριού ενώ στη Μαλαισία η Kate θα απευθύνει την πρώτη της ομιλία στο εξωτερικό, σε ένα άσυλο.
Βέβαια ο δούκας και η δούκισσα θα παραβρεθούν και σε δείπνο που θα παραθέσει ο βασιλιάς της χώρας στο παλάτι του.
Στη συνέχεια θα ταξιδέψουν στη ζούγκλα στο Βόρνεο όπου ελπίζουν να δουν και τους απειλούμενους ουρακοτάγκους.
Στις 16 Σεπτεμβρίου θα ταξιδέψουν στα Νησιά του Σολομώντα όπου θα τους περιμένει μία πολύχρωμη υποδοχή ενώ
στην πρωτεύουσα θα μεταφερθούν με ανοιχτό όχημα στολισμένο με λουλούδια.
Και τότε που τα ατελείωτα χαμόγελα και οι αλλεπάλληλες χειραψίες θα έχουν αρχίσει να κουράζουν, η Kate και ο William θα ταξιδέψουν στο νησί Tavanipupu Private Island Resort που θεωρείται ένα από τα «μυστικά» του Ειρηνικού.
Το νησάκι διατίθεται προς πώληση έναντι σχεδόν 9,5 εκατ. ευρώ και πιστεύεται πως θα μείνουν εκεί φιλοξενούμενοι της κυβέρνησης των νησιών του Σολομώντα που θέλουν να προωθήσουν τον τουρισμό στην περιοχή. Αναμένεται να μείνουν σε ένα πολυτελές bungalow το οποίο συχνά προτιμούν νεόνυμφοι.
Δείτε τις φωτογραφίες
Tavanipupu





Τουβαλού

Φωτογραφία από ταξίδι της βασίλισσας στο Τουβαλού το 1982

Νησιά του Σολομώντα

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση