GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή της M. Monroe... Η σταρ που κυκλοφορούσε γυμνή και δεν μπορούσε να μάθει τις ατάκες της!

Η Μarylin Monroe έχει καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο sex symbol όλων των εποχών... Στις 5 Αυγούστου συμπληρώνεται μισός αιώνας, από την ημέρ...

Η Μarylin Monroe έχει καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο sex symbol όλων των εποχών...
Στις 5 Αυγούστου συμπληρώνεται μισός αιώνας, από την ημέρα του θανάτου της. Κι όμως, το ονομά της πουλάει σαν να ζει ακόμα.
Η εφημερίδα " Τhe Indipendent" αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της. Θα σας αναφέρουμε τις σημαντικότερες, γιατί το κεφάλαιο Marylin Monroe είναι τεράστιο.
Ήταν star αλλά ήταν κακοπληρωμένη! Όταν οι άλλοι έπαιρναν 1.000.000 δολάρια, εκείνη έπαινε 100.000 δολάρια.
Λίγες μέρες πριν πεθάνει, είχε υπογράψει συμβόλαιο 1.000.000 δολαρίων για να κάνει δύο ταινίες.
Δεν μπορούσε να μάθει τις ατάκες της. Είπε 60 φορές τη φράση "Where' s thw bourbon?".
Ήταν η πρώτη "playmate του μήνα" του περιοδικού "Playboy". H αμοιβή της ήταν 50 δολάρια. Ο Huge Hefner την αγόρασε για 500 δολάρια.
Της άρεσε ο ζωγράφος Γκόγια. Είχε δηλώσει: " Τον ξέρω καλά αυτόν τον άνθρωπο. Έχουμε τα ίδια όνειρα από τότε που ήμουν παιδί".
Είχε φοβερές αυξομειώσεις στο βάρος της. Η ενδυνατολόγος της ταινίας " Ο πρίγκιπας και η χορεύτρια" είχε δημιουργήσει δύο εκδοχές για κάθε κοστούμι που θα φορούσε.
Λέγεται ότι πριν πεθάνει είχε αποφασίσει να ξαναπαντρευτεί τον Joe Dimmagio, o οποίος είχε κόψε το αλκοόλ, έκανε θεραπεία και επέκτεινε τα ενδιαφέροντά του πέρα από το μπειζμπολ.
Κυκλοφορούσε γυμνή όταν βρισκόταν ανάμεσα σε μακιγιέρ, κομμώτριες, στιλίστριες και όταν έδινε συνεντεύξεις. Συχνά κυκλοφορούσε φορώντας μόνο τη μαύρη μίνκ γούνα που της είχε κάνει δώρο ο Dimaggio.
H ασυνέπειά της στην ταινία "Έλα ν' αγαπηθούμε" παρέτεινε τις μέρες γυρισμάτων κατά 28 και αύξησε το κόστος παραφωγής της κατά 1.000.000 δολάρια.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση