GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο μικρό σεντάν από τη Maserati...

Όπως όλα δείχνουν, η Maserati προχωρά με την εξέλιξη ενός νέου τετράθυρου μοντέλου, μικρότερου από την Quattroporte, που θα βασίζεται στο πά...

Όπως όλα δείχνουν, η Maserati προχωρά με την εξέλιξη ενός νέου τετράθυρου μοντέλου, μικρότερου από την Quattroporte, που θα βασίζεται στο πάτωμα του Chrysler 300.
Η είδηση αυτή, αναφορικά με το πάτωμα που θα χρησιμοποιεί το νέο μοντέλο της Maserati δεν είναι επίσημη, τα πάντα όμως κλίνουν προς αυτή την κατεύθυνση.
Όπως ακριβώς συμβαίνει με το SUV της εταιρίας, Kubang, που στην έκδοση παραγωγής του θα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο Jeep Grand Cherokee, έτσι και εδώ, η Chrysler δείχνει να μπαίνει σιγά σιγά στα… εσωτερικά της Maserati.
Η Maserati Levante, όπως πιθανότατα θα είναι το όνομα του νέου μοντέλου, αναμένεται να παρουσιαστεί σε ένα χρόνο από τώρα, στη διεθνή έκθεση της Φρανκφούρτης, το Σεπτέμβριο του 2013.
Αναφορικά με το πάτωμα -και σύμφωνα με πληροφορίες του ιταλικού τύπου- μία επιμηκυμένη έκδοση αυτού θα χρησιμοποιεί και η επόμενη Quattroporte, αγγίζοντας σε μήκος τα 5,2 μέτρα.
Τα δύο μοντέλα θα λανσαριστούν την ίδια χρονιά, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στην ιταλική εταιρία να ενισχύσει τη θέση –και κατ επέκταση τα κέρδη της- στις αγορές των πολυτελών σεντάν.

H Chrysler 300.
Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση