GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oι 10 αποκρατικοποιήσεις που αποφάσισαν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί...

Φιλέτα και ακίνητα του δημοσίου μπήκαν στο στόχαστρο των τριών πολιτικών αρχηγών χθες το απόγευμα. Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης αποφάσισ...

Φιλέτα και ακίνητα του δημοσίου μπήκαν στο στόχαστρο των τριών πολιτικών αρχηγών χθες το απόγευμα.
Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης αποφάσισαν να προχωρήσουν άμεσα σε 10 αποκρατικοποιήσεις, ενώ ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή γενικό γραμματέα του υπουργικού Συμβουλίου Τάκη Μπαλτάκο να συνταξει νομοσχέδιο με το οποίο θα ξεπεραστούν και τα νομικά εμπόδια για τις εν λόγω αποκρατικοποιήσεις.
Μεταξύ των διατάξεων αυτού του νομοσχεδίου θα προβλέπεται και η μείωση της συμμετοχης του Δημοσίου στις επιχειρήσεις στρατηγικού χαρακτήρα κάτω απο το 51% και η δυνατότητα κατοχής απο τους ιδιώτες σε ανάλογες επιχειρήσεις πάνω απο το 20%.
Πρόκειται για: ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ, ΟΠΑΠ, Κρατικά Λαχεία, παραλία Αφαντου στη Ρόδο, παραλία Κασσιόπη στην Κέρκυρα, IBC Ολυμπιακό Κτίριο με δυο μονάδες και ακίνητα -φιλέτα του Δημοσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση