GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Π. Καμμένος για το antinews...

3 σχόλια



  1. Απορώ με την έκλπηξή σας.
    Ο αρχηγός Πάνος με τα πρωτοπαλλήκαρά του και τους ακολούθους τους σε καμμία περίπτωση δεν ενδιαφέρονται να συμπλέουν με τη λογική.

    Φωνασκούν, βρίζουν και κάνουν φασαρία προκειμένου να κρύψουν την τέλεια απομάκρυνσή τους απο τη λογική και να αρπάξουν ψηφαλάκια απο απελπισμένους συνανθρώπους μας.

    Είναι σκιτζήδες και το μόνο που γνωρίζουν να κάνουν είναι φασαρία και λανσάρισμα υπερπατριωτισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to
    antinews
    exei
    katantisei
    ahdia..

    oute
    gia
    aytistikous
    den
    einai
    pleon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα το πω πιο ευγενικά...

    Κύριοι, σε τελική ανάλυση επειδή στόχος των ξένων είναι να πάρουν τα λεφτά τους πίσω και τίποτε άλλο, θα μας απομυζούν μέσω φορολογίας μέχρι να μην έχουμε να δώσουμε άλλα και τότε θα πτωχεύσουν και επισήμως την χώρα παίρνοντας και ό,τι θεωρούν πως έχει αξία.

    Όσο ταχύτερα πτωχεύσει η χώρα τόσο περισσότερο ιδιωτικό κεφάλαιο θα παραμείνει σε Ελληνικά χέρια και τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι δυνατότητες ανασυντάξεως της.

    Γι’ αυτό δεν πληρώνω άλλο ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΌΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΊ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΆΤΕ ΣΉΜΕΡΑ... ΜΌΝΟ ΕΚΤΟΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΕΥΡΏ ΘΑ ΠΛΕΡΩΝΌΣΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΓΑΣΊΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΟΧΗ... ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΆ ΣΎΝΟΡΑ ΚΑΙ ΔΑΣΜΟΥΣ...ΑΛΛΙΟΣ Η ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΗ ΚΩΛΗΤΟ!!!..ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΜΕΝΟ; ΗΗΗΗΗΗΗΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση