GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Hector Barbera θα προσπαθήσει να τρέξει στην Ινδιανάπολη...

Μόλις λίγες ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας Pramac Ducati ότι ο άνεργος Toni Elias θα αντικαταστήσει και πάλι τον αναρρώνοντα ...

Μόλις λίγες ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας Pramac Ducati ότι ο άνεργος Toni Elias θα αντικαταστήσει και πάλι τον αναρρώνοντα Barbera, η Pramac αιφνιδιάζει, ανακοινώνοντας ότι ο Barbera θα βρίσκεται τελικά πάνω στο τιμόνι της Ducati GP12, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του. Αν αποδειχτεί ικανός, θα αγωνιστεί αυτός στο GP της Ινδιανάπολης.
Προφανώς η αποθεραπεία του Ισπανού σημείωσε θεαματική πρόοδο την τελευταία εβδομάδα και αποφάσισε να συμμετάσχει στα Α’ Ελεύθερα Δοκιμαστικά την Παρασκευή, για να εκτιμήσει σωστότερα τη φυσική του κατάσταση.
Ο Barbera θυμίζουμε έσπασε κνήμη και περόνη σε ατύχημα κατά την προπόνησή του, λίγο πριν τον αγώνα στη Laguna Seca. Εγχειρίστηκε πριν 3 εβδομάδας και σήμερα Πέμπτη θα εξεταστεί από την Ιατρική Επιτροπή, πριν θεωρηθεί ικανός να λάβει μέρος στα Δοκιμαστικά. Σε κάθε περίπτωση ο Toni Elias θα είναι σε ετοιμότητα προκειμένου να ανέβει στη σέλα, αν ο Barbera δεν τα καταφέρει.
Ο Barbera είναι φέτος 7ος στη βαθμολογία και το καλύτερο αποτέλεσμά του ήταν μια 7η θέση πάνω στην GP12. Στο Mugello για πρώτη φορά στην καριέρα του στα MotoGP πήρε εκκίνηση από την πρώτη σειρά.
O Elias που τον αντικατέστησε στη Laguna Seca ήταν πρωταθλητής στη Moto2 το 2010, αλλά πρόσφατα είχε μείνει άνεργος, χάνοντας μετά το Mugello τη θέση του στην ομάδα Aspar Moto2.
Στη Laguna ξεκίνησε από τη 17η θέση αλλά εγκατέλειψε πολύ νωρίς από πτώση. Τώρα το όνομά του συνδέεται με κάποιες άλλες ομάδες της Moto2.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση