GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Oι πιο δουλικοί από τους Έλληνες πολιτικούς..."

Tου Θωμα Ακρωτηριανάκη. Ακολουθουν εκτιμήσεις μου προσωπικες. Την 1η Αυγούστου 2012, ο Γ.Παπανδρέου ψήφισε «ΟΧΙ»  στο νόμο  Αρβανιτόπουλου...

Tου Θωμα Ακρωτηριανάκη.

Ακολουθουν εκτιμήσεις μου προσωπικες. Την 1η Αυγούστου 2012, ο Γ.Παπανδρέου ψήφισε «ΟΧΙ»  στο νόμο  Αρβανιτόπουλου για τα ΑΕΙ - ΤΕΙ, υποστηρίζοντας την απόσυρσή του, και υπερασπιζόμενος  τον ακόμα χειρότερο νόμο Διαμαντοπούλου.
Το ίδιο έκαναν και οι Λοβέρδος και Χρυσοχοΐδης (και άλλοι 3 του  ΠΑΣΟΚ, οι Χρήστος Αηδόνης,Συμεών Κεδίκογλου και Γιώργος Ντόλιος).
Επίσης,το ίδιο έκανε,με δημόσιες δηλώσεις του,και ο μη βουλευτης  Γιαν.Ραγκούσης. Το δέντρο απο τους καρπους του κρίνεται.
Με τη στάση του αυτη,ο Γ.Παπανδρέου έδειξε ότι,πραγματικα και όχι προσποιητα, ανήκει στην οικονομικα, πολιτικα, ιδεολογικα πιο δουλικη  απέναντι σε ΗΠΑ-ΕΕ φράξια του ΠΑΣΟΚ,των Γ.Παπανδρέου-Λοβέρδου -Χρυσοχοΐδη-Ραγκούση-Διαμαντοπούλου.
Η φράξια αυτη συγκρίνεται,ως προς τέτοια δουλικότητα,μόνο με τους  Στεφ. Μάνο, Θαν. Τζήμερο, Ανδρ. Ανδριανόπουλο και το Μητσοτακέικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση