GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μόσιαλος για Σαμαρά: "Τώρα o εθνοπατριώτης βγάζει πωλητήρια"

Σχολιάζοντας στο Facebook τις δηλώσεις Σαμαρά για τη διάθεση ελληνικών νησιών, ο πρώην υπουργός Επικρατείας Ηλίας Μόσιαλος σχολίασε: Το...

Σχολιάζοντας στο Facebook τις δηλώσεις Σαμαρά για τη διάθεση ελληνικών νησιών, ο πρώην υπουργός Επικρατείας Ηλίας Μόσιαλος σχολίασε:
Τον Ιανουαριο του 2011 το έπαιζε 'πατριώτης' και κατήγγειλε την τότε κυβέρνηση ότι θα πουλούσε τα νησιά και την περιουσία της χώρας. Ακολούθησε ο γνωστός κυβερνητικός υπέρμετρος πανικός. Τώρα o εθνοπατριώτης βγάζει πωλητήρια. Στο ενδιάμεσο υπήρξαν......τα Ζάππεια I-III που τα έφαγε το χρονοντούλαπο της ιστορίας και μια ανεύθυνη αντιπολιτευτική στρατηγική.
Ήθελε εκλογές στις 18 Φεβρουαρίου, δεν ήθελε να υπογράψει τις δεσμεύσεις της χώρας και προκάλεσε 2 εκλογικές αναμετρήσεις που μεγάλωσαν το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού. Τώρα θα πάρει περισσότερα μέτρα από αυτά που δεν ήθελε να εγγυηθεί τον Φεβρουάριο. Δραματοποιεί τους τόνους, ενώ έχει να χειριστεί ελλειμμα 5 δισ. (σε σύγκριση με 4 δισ. τον Δεκέμβριο του 2011 και 25 δισ. τον Δεκέμβριο 2009). Παρά ταύτα, η χώρα πρέπει να μείνει στην ευρωζώνη. Μετά θα χρειαστεί ένα άλλο πολιτικό σύστημα.
Σχόλιο Παραπολιτικής: Όσο υπέρ του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της χώρας κι αν τάσσεται κανείς, δεν μπορεί να παραβλέψει το ανεύθυνο πολιτικό παρελθόν του Αντώνη Σαμαρά.

9 σχόλια

  1. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΣΚΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΣΤΑ ΤΟΥ ΜΟΣΙΑΛΕ ΝΑ ΑΓΙΑΣΗ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟΤΕ ΣΗΜ,ΟΜΟΛΟΓΙΣΕ ΠΜΩΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εφυγε "αισιόδοξος" ο Σαμαράς απο το Βερολίνο!

    Το δούλεμα πάει σύννεφο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕΣ .ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ 10 ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΒΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το μογγολο το μοσιαλο λυπαται
    γιατι δεν προλαβε να ξεπουλησει
    αυτος και η τσογλανοπαρεα του..
    να παρουν τις προμηθειες ντε..
    οπως αρμοζει σε πασοκους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7 09 ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mr Mosialo
    It's better to be silent and let them think you are a malakas,
    than to open your mouth and remove all doubt.


    "νέος μετανάστης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΛΙΓΑ ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΗΣΗ. ΘΥΜΗ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΦΕ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΓΕΡΑΣΩ ΝΑ ΠΕΝΙΕΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση