GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Raikkonen: Μπορεί να γυρίσω στο Ράλι...

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι σκέφτεται ο Kimi Raikkonen, όταν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Formula 1. Ο Φι...

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι σκέφτεται ο Kimi Raikkonen, όταν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Formula 1.
Ο Φινλανδός πιλότος της Lotus και πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής, τόνισε πως θα γύριζε απλά για διασκέδαση, ενώ επισήμανε πως θα του άρεσε να μπορεί να συμμετάσχει και στα δύο πρωταθλήματα ταυτόχρονα. «Θα επέστρεφα απλά για πλάκα. Ο μόνος λόγος για τον οποίο το έκανα αρχικά ήταν για να δω αν μπορούσα να το κάνω. Μου αρέσει πάρα πολύ και πάντα πίστευα ότι ήταν πολύ δύσκολο, έτσι ήθελα να δω τι θα συνέβαινε. Διασκεδάζω και όταν τρέχω στη Formula 1 και στο ράλι. Θα ήθελα να τα κάνω και τα δύο ταυτόχρονα, αλλά εξαιτίας των προγραμμάτων αυτό δεν είναι καλό», ήταν τα λόγια του «Iceman», ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν έχω χάσει το ενδιαφέρον μου για τα ράλι. Απλά, σε όλη μου τη ζωή έτρεχα κόντρα σε άλλους, αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο έφυγα από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι».
O Raikkonen είχε αγωνιστεί για περίπου μία διετία στο WRC, με τη δεύτερη ομάδα της Citroen και είχε μερικές καλές παρουσίες στο ενεργητικό του, ενώ πέρσι έκανε και ένα εγχείρημα στους αγώνες NASCAR, όπου αγωνίζεται επί σειρά ετών, ένας άλλος πρώην άσσος της F1, o Κολομβιανός Juan Pablo Montoya.
Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση