GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ιωάννα Αποστόλου ισχυρίζεται πως είναι παντρεμένη με τον πρώην της Rihanna, C. Brown

H Ξανθιώτισσα, Ιωάννα Αποστόλου η οποία διαθέτει αλυσίδα γυμναστηρίων με τον αδελφό της στη Νέα Υόρκη υποστηρίζει πως είναι η σύζυγος του Ch...

H Ξανθιώτισσα, Ιωάννα Αποστόλου η οποία διαθέτει αλυσίδα γυμναστηρίων με τον αδελφό της στη Νέα Υόρκη υποστηρίζει πως είναι η σύζυγος του Chris Brown.
Η Ιωάννα που είναι έγκυος στον τρίτο μήνα και περιμένει το παιδί του Chris Brown , περιγράφει στην Real life τις επιθέσεις που έχουν γίνει είς βάρος της ίδιας αλλά και του συντρόφου της και για τα επεισόδια που έχουν προκύψει από τότε έμαθε η Rihanna την σχέση τους.” Δεχόμαστε απειλές και επιθέσεις, εγώ ειδικά. Με το που μαθεύτηκε ότι θα γίνει ο γάμος, δύο εβδομάδες πριν, μου έσπασαν το αυτοκίνητο.
Ξέρουμε ότι βάζει ανθρώπους να το κάνουν. Μας το έχουν πει δικοί της άνθρωποι. Δεν δίνουμε όμως σημασία πια. Πέταξε και απειλητικά σημειώματα στο σπίτι μας στη Νέα Υόρκη.”
Η ίδια μιλάει και το απίστευτο περιστατικό που συνέβη λίγο πριν τον γάμο τους, “Τρεις μέρες πριν από το γάμο βγήκαμε σε ένα κλαμπ να το γιορτάσουμε πριν φύγουμε για το Ντουμπάι, όπου θα γινόταν η τελετή. Και ήρθε ο Ντέρεκ, ο νυν σύντροφος της Ριάνα και τσακώθηκε με τον Chris. Είχε σημάδια στο πρόσωπο, χτύπησαν και μία κοπέλα θαμώνα του κλαμπ κατά λάθος και πήγε ο Chris στο νοσοκομείο να τη δει”
Για το πως γνωρίστηκαν αποκαλύπτει,”Είχαμε επικοινωνία και εγώ πηγαινοερχόμουν γιατί έπαιζα επαγγελματικά βόλεϊ. Γνωριζόμασταν με τον Κρις και περνούσαμε καλά όποτε τον έβλεπα, αλλά ήμασταν φίλοι. Μέχρι που ξαφνικά αρρώστησα και έπρεπε να έρθω στην Αμερική για να γίνω καλά. Έμεινα σχεδόν δυόμισι μήνες στο νοσοκομείο και ο Chris ήταν όλη την ημέρα δίπλα μου, από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ είχε σταματήσει τα πάντα –συναυλίες, concerts- για να είναι μαζί μου”
Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στις 20 Ιουνίου. Ηταν παρόντες φίλοι μας μόνο, ό πατέρας και η μητέρα του, η αδελφή του, η μαμά μου και ο μπαμπάς μου.” Όταν γεννήσω, θα βαφτίσουμε τον μικρό στην Ελλάδα, θα τον λέμε Χριστόφορο, όπως τον μπαμπά του. Εγώ δεν ήθελα να ξέρω το φύλο του μωρού, ήθελα όμως αγοράκι για να πάω κόντρα στον Chris που ήθελε κοριτσάκι.”

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση