GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σίμος ο "Ιπποκράτης" ξεχνά;;..

Από το Καρφάκι.  Σήμερα ο Σίμος ο "Ιπποκράτης" απέφυγε να χρησιμοποιήσει ιατρική ορολογία που το συνηθίζει. Ο κυβερνητικός εκπρόσω...

Από το Καρφάκι. 
Σήμερα ο Σίμος ο "Ιπποκράτης" απέφυγε να χρησιμοποιήσει ιατρική ορολογία που το συνηθίζει. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι " ο κ. Τσίπρας αποκαλύπτει ξεκάθαρα το στόχο του που είναι η χρεοκοπία της Ελλάδας" και καταλήγει "ευτυχώς για την Πατρίδα, οι Έλληνες πολίτες και η κυβέρνηση δε θα επιτρέψουν να πραγματοποιήσει τις απειλές του". Διαφεύγει του κ. Κεδίκογλου πως οι Έλληνες στήριξαν την Νέα Δημοκρατία, γιατί το φάρμακο που έδινε το ΠΑΣΟΚ σκότωνε καθημερινά κοινωνία, το φάρμακο των περικοπών, των μειώσεων μισθών και συντάξεων κ. Κεδίκογλου. Δεν νομίζουμε να έχει υποστεί μερική αμνησία και να μην θυμάται τα λόγια του κ. Σαμαρά που μιλούσε από τα έδρανα της αντιπολίτευσης για το φάρμακο που σκοτώνει. Τα θυμάστε κ. Κεδίκογλου;

5 σχόλια

  1. Στα σκουπίδια πέταξε ο Αρβανιτόπουλος επιστολή "Τούρκων" βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για αλλαγή της ιστορίας
    Ο Μπένυ και ο Τσίπρας συμφωνούν με τις απόψεις των "Τούρκων" βουλευτών τους;

    Μεγάλο πολιτικό θέμα έχει προκύψει με τους μουσουλμάνους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, τα ονόματα των οποίων φιγουράρουν πρώτα-πρώτα στη λίστα των μελών της αυτοαποκαλούμενης «Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης-ΣΕΤΜΔΘ», που ζητά να ξαναγραφεί η Ελληνική Ιστορία και να μη γίνονται αναφορές στις τουρκικές φρικαλεότητες στη Σμύρνη το ’22, για χάρη της… ελληνοτουρκικής φιλίας.
    Η χθεσινή αποκάλυψη του «Ε.Τ.» τάραξε τα νερά και αναπαράχθηκε από πολλά ΜΜΕ.

    Στην ιστοσελίδα της «ΣΕΤΜΔΘ» (http://www.bttadk.org μπορείτε να δει τη λίστα με τα μέλη της λεγόμενης Επιτροπής. Η τουρκική εκδοχή της ιστοσελίδας είναι πιο ενημερωμένη καθώς στην κορυφή της λίστας εμφανίζονται τα ονόματα των βουλευτών Αχμέτ Χατζηοσμάν (Ροδόπης – ΠΑΣΟΚ), Αϊχάν Καραγιουσούφ (Ροδόπης – ΣΥΡΙΖΑ) και Χουσεΐν Ζεϊμπέκ (Ξάνθης – ΣΥΡΙΖΑ). Αντίθετα, η ελληνική «βερσιόν» της ιστοσελίδας δεν ανανεώνεται (όπως φαίνεται) τόσο τακτικά, με αποτέλεσμα στην κατηγορία των μελών να εμφανίζονται τα ονόματα του πρώην βουλευτή Ξάνθης Τσετίν Μαντατζή και του επενεκλεγέντα Αχμέτ Χατζηοσμάν.

    Ενστερνίζονται την επιστολή;

    Οι Έλληνες (μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα) βουλευτές θα πρέπει να απαντήσουν αν ενστερνίζονται την επιστολή της «ΣΕΤΜΔΘ» και συμφωνούν με την πρόταση να αλλάξει η… ιστορία της καταστροφής της Σμύρνης στο πλαίσιο της… ελληνοτουρκικής φιλίας. Επιπλέον, θα είναι προς όφελος όλων να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους με τα σημεία της επιστολής τα οποία αναφέρουν τους μουσουλμάνους της περιοχής «ως Τούρκοι της Δυτικής Θράκης».

    Πρόεδρος της… περίφημης «ΣΕΤΜΔΘ» έχει αναλάβει στα τέλη Φεβρουαρίου ο δήμαρχος Ιάσμου Ισμέτ Καντί, ενώ στις θέσεις των αντιπροέδρων βρίσκονται ο δήμαρχος Αρρειανών Ιμπραήμ Σερίφ και Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ, δίνοντας ένα «αυτοδιοικητικό αέρα» στη διοίκηση. Χαρακτηριστικό του ρόλου που παίζει η αυτοαποκαλούμενη Επιτροπή είναι το γεγονός ότι ο Ισμέτ Καντί συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, σε αίθουσα της τουρκικής βουλής, με αντικείμενο τις ελληνικές εκλογές! Προφανώς ο πρόεδρος της αυτοαποκαλούμενης ΣΕΤΜΔΘ περιέγραψε την κατάσταση και έλαβε εντολές από το διευθυντήριο της Αγκυρας για το πώς θα πρέπει να ψηφίσουν οι μουσουλμάνοι κάτοικοι της Θράκης.

    Πριν από μερικές μέρες ο αντιπρόεδρος της «Επιτροπής» και δήμαρχος Αρρειανών Ιμπραήμ Σερίφ συμμετείχε στην 14η πανήγυρη «Δυτικοθρακιωτών», που πραγματοποιήθηκε στην Προύσα με διοργανωτή τον… «Σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης». Στο πανό με τους μεγάλους χορηγούς της πανήγυρης υπήρχε και το δικό του όνομα… Προφανώς, τα χρήματα προήλθαν από τα προσωπικά του έσοδα κι όχι από τα ταμεία του δήμου…

    «Την αγνοούμε… Το βιβλίο δεν αλλάζει»

    Το πλέον επίσημο βήμα, αυτό της εθνικής αντιπροσωπίας, επέλεξε χθες ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος για να στείλει το μήνυμα σε όσους «ορέγονται» να αλλάξουν… την ελληνική Ιστορία και με λιτό και απόλυτα σαφή τρόπο διαμήνυσε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι «το βιβλίο της Ιστορίας της ΣΤ’ Δημοτικού δεν αλλάζει. Λάβαμε την επιστολή και την αγνοούμε. Το βιβλίο, δεν αλλάζει…»

    Με αυτό τον τρόπο, ο κ. Κ. Αρβανιτόπουλος έδωσε «απάντηση» στην επιστολή-σοκ της αυτοαποκαλούμενης «Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης»

    Η άμεση και με καταλυτικό τρόπο απόρριψη από τον υπουργό Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο, «λάβαμε την επιστολή και την αγνοούμε…», έκοψε τη φόρα όχι μόνο στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, που νωρίτερα έθεσε το θέμα ανεβάζοντας τους τόνους για τις προκλητικές αξιώσεις της Τουρκίας, που βρίσκονται πίσω από τέτοιου είδους, υποτίθεται, μειονοτικών επιτροπών της Θράκης, αλλά και σε οποιαδήποτε εθνικιστική ανακύκλωσή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναί!

    " ο Τσίπρας αποκαλύπτει ξεκάθαρα το στόχο του που είναι η χρεοκοπία της Ελλάδας"

    Οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δεν την χρεωκόπησαν την "πατρίδα";

    Τρελός πατέρας
    χαζό παιδί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέσω της γυναίκας Λαφαζάνη που δουλεύει στην ΑΤΕ έγινε το κονέ Πανταλάκη-£ΥΡΙΖΑ

    Οι μάσκες έπεσαν.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρώην διοικητή της ΑΤΕ Θ. Πανταλάκη στην βουλή να αντιπαρατεθεί με τον Γ. Στουρνάρα τον υπουργό Οικονομικών και τον Γ. Προβόπουλο της ΤτΕ για την ΑΤΕ bank.
    Κίνηση που δεν έχει στόχο την αποκάλυψη της αλήθειας αλλά εντάσσεται σε πρακτικές εντυπώσεων.
    Σημειώνεται ότι αύριο Παρασκευή θα βρεθούν στην Βουλή οι εμπλεκόμενοι.
    Αυτό που εδώ και μήνες συζητείται, ότι δηλαδή ο Θ Πανταλάκης ο πρώην διοικητής της ΑΤΕ έχει προσεταιριστεί τον £ΥΡΙΖΑ μέσω του Π. Λαφαζάνη του βουλευτή του £ΥΡΙΖΑ – εργάζεται η γυναίκα του στην ΑΤΕ στο Ταμείο Υγείας της τράπεζας – αλλά και η καθημερινή επικοινωνία Πανταλάκη με τον £ΥΡΙΖΑ αποδεικνύουν ότι θα επιχειρηθεί «να κατασκευαστούν εντυπώσεις».

    Ο £ΥΡΙΖΑ με την διοίκηση Πανταλάκη θα ταχθούν εναντίον του κράτους στην Βουλή, έναντι του Γ. Στουρνάρα του υπουργού Οικονομικών και της ΤτΕ που θα εκπροσωπήσει ο Γ Προβόπουλος, δήθεν για το καλό των αγροτών και των εργαζομένων.
    Ο πρώην διοικητής της ΑΤΕ έχει αποχωρήσει από το ΠΑ$$ΟΚ και τους τελευταίους μήνες έχει κατ΄ ουσία ενταχθεί στον £ΥΡΙΖΑ.

    Ορισμένοι αναφέρουν ότι ο Πανταλάκης καθοδηγούσε τα δελτία τύπου που εξέδιδε ο £ΥΡΙΖΑ για την ΑΤΕ.
    Η παρουσία Πανταλάκη στην βουλή δεν είναι μεμπτή μάλλον είναι επιβεβλημένη ωστόσο αυτό που προκαλεί απορία είναι ο μηχανισμός που στήθηκε ώστε με επικοινωνιακά τερτίπια να εμφανιστεί ο £ΥΡΙΖΑ μαζί με την πρώην διοίκηση Πανταλάκη ότι δίνουν αγώνα για την ΑΤΕ.

    Ο Πανταλάκης στο τελευταίο ΔΣ που υπέβαλλε και την παραίτηση του είχε δηλώσει ότι τάσσεται κατά της διάσπασης της τράπεζας σε good και bad.

    Ο Θ Πανταλάκης βρισκόταν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μ. Σάλλα της Πειραιώς που μάλλον του ζητούσε ενδεχομένως να επιστρέψει στην Πειραιώς.
    Ο Θ Πανταλάκης πέραν της πρότασης για δημόσιο πυλώνα δεν είχε κάτι άλλο να αντιπαραθέσει όταν η Τρόικα είχε ξεκαθαρίσει ή θα σπάσει η ΑΤΕ σε good και bad bank ή θα κλείσει.

    Ο Γ. Προβόπουλος της ΤτΕ επέλεξε την βέλτιστη λύση για την ΑΤΕ.
    Όντως υπήρχε και άλλη λύση να μην πωληθεί η ΑΤΕ αλλά θα απολύονταν 2500 εργαζόμενοι το 50% των εργαζομένων της ΑΤΕ.
    Ο Προβόπουλος επέλεξε την λύση να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα χνάρια του παπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Τη στιγμή που όλες οι υπεύθυνες πολιτικές δυνάμεις έχουν κάτσει στο τραπέζι και προσπαθούν να βρουν ποια θα είναι κατάλληλα μέτρα και η ορθή πολιτική, ώστε η χώρα να βγει με το μικρότερο δυνατό κόστος από την οικονομική κρίση, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, εξαπολύει επίθεση κατά πάντων μέσω twitter.

    Του φταίει ο Κουβέλης, του φταίει ο Βενιζέλος, του φταίνε βέβαια και ο Σαμαράς με τον Στουρνάρα. Όλοι αυτοί....μπορεί να δρουν κατά περίπτωση με σωστό ή λανθασμένο τρόπο. Τουλάχιστον όμως έκατσαν και προσπαθούν να βρουν μια άκρη.

    Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνονται οι ίδιοι τι κάνουν;

    Από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες μετά τις εκλογές είναι εμφανές πως πρόκειται για μία αξιωματική αντιπολίτευση ολόιδια με αυτή του Γιώργου Παπανδρέου στον Κώστα Καραμανλή. "Όχι" σε όλα, άναρθρες κραυγές και λαϊκισμός σε πρώτο πλάνο, και κυρίως παντελής έλλειψη προτάσεων και εναλλακτικών λύσεων (που άλλωστε είναι και η βασική αρμοδιότητα της αντιπολίτευσης).

    Από το να πιάνετε στασίδι στο twitter εκεί στην Κουμουνδούρου, κοιτάξτε να προτείνετε κανένα αποδοτικό μέτρο,
    ή τουλάχιστον να κάνετε δημιουργική αντιπολίτευση, γιατί ο κόσμος βλέπει και κρίνει.

    Από αξιωματικές αντιπολιτεύσεις σαν εκείνη του Γιωργάκη η Ελλάδα χόρτασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξεχνά ο συνάδελφος Κεδίκογλου οτι εξοδα ΠΑΣΟΚ πηγε στη Μόσχα να σπουδάσει ιατρική αλλα δεν τα έπαιρνε τα γράμματα και αντι για γιατρος εγινε μικροπολιτικος σχολιαστης στην Απογευματινή;
    Ελα ρε Σίμο γνωριζομαστε αγορι μου απο το γνωστο μπαρακι κοντα στο νο6 μετρο της Μόσχας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση