GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

SAFETY EXPO 2012...

Η 1η Έκθεση Ασφάλειας & Προστασίας SAFETY EXPO 2012 (www.safetyexpo.gr) που αφορά στην Ασφάλεια και στην Προστασία της Ζωής και της Περι...

Η 1η Έκθεση Ασφάλειας & Προστασίας SAFETY EXPO 2012 (www.safetyexpo.gr) που αφορά στην Ασφάλεια και στην Προστασία της Ζωής και της Περιουσίας θα διοργανωθεί 23 – 25 Νοεμβρίου του 2012 στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Metropolitan Expo, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Στην έκθεση θα συμμετάσχουν εταιρείες που προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες φύλαξης, προστασίας και ασφάλειας και θα δώσει την δυνατότητα στους επισκέπτες της αλλά και σε όλους τους επαγγελματίες να ενημερωθούν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται στην αγορά καθώς και για τις νέες τεχνολογίες του κλάδου.
Η έκθεση θα υποστηριχθεί επικοινωνιακά από όλα τα ΜΜΕ και με εντυποδιανομή, ειδικά στοχευμένη σε ευαίσθητες περιοχές της Αθήνας και θα τεθεί υπό την αιγίδα Κρατικών Οργανισμών, Φορέων και Συλλόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση