GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακόμη δεν "ανέβηκε", χτυπήθηκε από χάκερ το site "Μαζί τα φάγαμε" του Θ. Πάγκαλου!

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος έθεσε σε λειτουργία τον διαδικτυακό του τόπο "Μαζί τα φάγαμε" μέσω του οποίου θα προμοντάρει και το βιβλίο...

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος έθεσε σε λειτουργία τον διαδικτυακό του τόπο "Μαζί τα φάγαμε" μέσω του οποίου θα προμοντάρει και το βιβλίο του. Μόνο που λίγη ώρα αφότου βγήκε στον αέρα, έπεσε θύμας επίθεσης χάκερ!

5 σχόλια

  1. Οι Anonymous είναι εδώ. Είμαστε πολλοί. Δεν έχουμε ξεχάσει.

    @=>(**<^6-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επί 21 χρόνια έπαιρνε σύνταξη αναπηρίας αλλά εργαζόταν κανονικά σε τράπεζα – Έβαλε μέσα το ΙΚΑ 131.000€.

    Ούτε ένα, ούτε δυο αλλά 21 ολόκληρα χρόνια, συνταξιούχος έπαιρνε αναπηρική σύνταξη από το ΙΚΑ, αλλά την ίδια στιγμή εργαζόταν και ασφαλιζόταν σε τράπεζα. Η απάτη ...
    αποκαλύφθηκε σήμερα καθώς μέσα από τις ηλεκτρονικές διασταυρώσεις η διοίκηση του Ιδρύματος ανακάλυψε τον... διπλοθεσίτη συνταξιούχο. Από τις 30 Οκτωβρίου του 1989 έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2010, ο συγκεκριμένος συνταξιούχος έπαιρνε κανονικά την αναπηρική σύνταξη και μάλιστα βαριάς αναπηρίας από το ΙΚΑ. Έβαλε μέσα το Ταμείο 131.362,99 ευρώ. Δηλαδή έπαιρνε χωρίς να δικαιούται, μηνιαίως σχεδόν 500€. Την 1η Ιανουαρίου του 2011 κατέθεσε ξανά αίτηση σύνταξης αναπηρίας στο τοπικό υποκατάστημα ασφαλισμένων των εντασσόμενων Ταμείων και κλάδων ΤΣΠ-ΑΤΕ, ΤΣΠ-ΕΤΕ, ΤΣΠ-ΤΕ, ΤΑΠ-ΕΤΒΑ & ΤΑΠΑΕ-ΕΘΝΙΚΗ και του την έδωσαν. Μετά την αποκάλυψη της απάτης, του έκοψαν τη σύνταξη και υποβλήθηκε μήνυση εις βάρος του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών.


    άστο........η Μέρκελ φταίει

    έτσι δεν είναι πατριώτες του κώλου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΕΤΟΙΣ ΠΟΥ ΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.
    11,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥΣ 3 ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΑΥΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΠΑΣ.ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ.ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.Η ΕΚΡΗΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ.ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΤΩΡΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!
    Προκειται για ανεκδιηγητο παχυδερμο της κατηγοριας των προιστορικων ελεφαντων..Οι προγονοι του αφανισαν ολες τις φυλες κρεατοφαγων ζωων Αφρικης και Ασιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση