GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

SPIEGEL: Προσαρμογή 14 δισ. (και όχι 11,5) θα ζητήσει η τρόικα

Η Ελλάδα πρέπει κατά τα έτη 2013 και 2014 να εξοικονομήσει “έως 14 δισ. ευρώ”, έναντι 11,5 δισ. ευρώ που αναφέρονταν έως τώρα, εκτιμά ...


Η Ελλάδα πρέπει κατά τα έτη 2013 και 2014 να εξοικονομήσει “έως 14 δισ. ευρώ”, έναντι 11,5 δισ. ευρώ που αναφέρονταν έως τώρα, εκτιμά σήμερα το περιοδικό “Der Spiegel”.
Το ίδιο περιοδικό προσθέτει ότι η αναθεώρηση προς τα άνω του συνολικού ποσού, προς εξοικονόμηση, “αποτελεί μια αναγκαιότητα, μετά τους τελευταίους χρονικώς ελέγχους που διενήργησε, στην Αθήνα, η τρόικα”.
Η εξήγηση, που δίνεται από τον συντάκτη του δημοσιεύματος, είναι ότι έως σήμερα, τα έσοδα από αποκρατικοποιήσεις είναι κατώτερα των αναμενόμενων από την τρόικα, όπως είναι και τα δημόσια έσοδα- για τα τελευταία γίνεται πάντως δεκτό ότι είναι υπεύθυνη η τρέχουσα κακή οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα.
Όμως, “αμφότερα κατέστησαν, σε συνδυασμό, αναγκαία για την Ελλάδα μια συνολική εξοικονόμηση ανώτερη των 11,5 δισ. ευρώ”, καταλήγει το γερμανικό περιοδικό στην ιστοσελίδα του.

5 σχόλια

  1. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ...
    ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ.Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΔ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.
    ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ 20%... ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ Ή ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΑ.ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ.ΟΥΤΕ ΕΞΑΜΗΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.
    ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ 25 ΚΑΙ 30% ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ.

    ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΣΤΗ ΤΡΙΑΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ( ΝΔ,ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ ). ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ.ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΜΑΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ. ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ. ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ.ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΤΕ, ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ
    ΔΡΑΧΜΗ
    ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΑΤΩΝ
    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eυρωπη ε?να βλαχοελληνες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TA AKOYTE, ANTONAKH KAI BAGGELAKH... SAS TREMOYN, OSTE THELOYN KI ALLA 3 DIS. EYRO.
    THA EXETE KAI OI DYO SE LIGES MERES MONOPSHFIA POSOSTA.POIOS THA TOLMA NA BGEI BROSTA KAI NA ZHTA PSHFOYS APO TON ELLHNIKO LAO, OTAN THA PLHROSEI SE 6 MHNES 7 DIS. EYRO SE FOROYS KAI THELETE NA TOY KOPSETE ALLA 14 DIS. EYRO.
    THA EXETE TO TELOS TOY LOYDOVIKOY KAI TIS MARIAS ANTOYANETAS...1789... ERXETAI. THA GINEI THS SYRIAS I THS LIBYHS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ;

    ΜΟΛΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΜΕΤΡΑ 10,5 ΔΙς ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ 14 ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ.

    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ;


    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ € ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΧΘΕΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση