GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ο φασισμός και οι αστείοι πολέμιοί του..."

Απότο http://harrytsopanos.blogspot.com/ . Γινεται τεραστια φασαρια στο τουιτερ με την Χρυση Αυγη τους φασιστες τους ρατσιστες και διαφορα...

Απότοhttp://harrytsopanos.blogspot.com/.

Γινεται τεραστια φασαρια στο τουιτερ με την Χρυση Αυγη τους φασιστες τους ρατσιστες και διαφορα αλλα που ηρθανε μαζι με την χρεοκοπια της χωρας,εγω σχεση με αυτα δεν ειχα ποτε,εχω τις αποψεις μου,ακουω τις αποψεις των αλλων και πορευομαι,ουτε ετοιμος για εμφυλιο πολεμο ειμαι ουτε θα ομαδοποιηθω επειδη ο καθε χαζος θελει να κανει θρησκεια και να παει στα Ιεροσολυμα να σωσει την Χριστιανοσυνη.....που δεν την εσωσαν.
Προσωπικα πιστευω οτι ολοι αυτοι η βαλτοι ειναι απο τα κομματα για να διχασουν τελειως τον λαο και να μην μπορει αντιδρασει στην επικειμενη καταστροφη η υπολειματα μικροομαδων που προσπαθουν να αντλησουν οπαδους και ακολουθους μεσω των μεσων αυτων.
Τελευταια λοιπον επεσα σε μια ομαδα δημοκρατικων κατα τ αλλα και κατ'ονομα αντιρατσιστων και αντιφασιστων που απο το πρωι ως το βραδυ προμοταραν οτι ....ειμαστε ρατσιστες οσοι λεμε να ενδιαφερθουμε και για την Ελλαδα η για τους Ελληνες ελαχιστα,μονο τους ενδιαφερον ο πακιστανος η οποιος αλλοδαπος εχει εγκληματισει και τον τρεχουν ξυλοκοπωντας τον....διοτι αυτο κανουν στην ΕΛΑΣ,ξυλοκοπουν του; εγκληματιες,κακως κατα την γνωμη μου και τα ανθρωπινα τους δικαιωματα.
Μα ολοι οι ανθρωποι εχουν τα ιδια δικαιωματα,τοτε γιατι αυτοι οι θεοσταλτοι σωτηρες των αλλοδαπων τουιταρουν μονο υπερ της υγειας αυτων και οχι των Ελληνων?
Και κανε να αντιδρασεις και να πεις κατι,σε παιρνουν φαλαγγι οι ομαδες που εχουν εκει μεσα και σου σερνουν οτι δεν μπορεις να φανταστεις,τι ρατσιστη,τι φασιστα,τι μιλανε σαν να βρισκονται στο βημα της βουλης.
Καλες μου εγω απλα Ελληνικα ξερω τι μιλατε σαν τον Αμλετ?
Δεν αντεξα πολυ,πως να αντιπαρατεθεις σε καποιους που λες κατι και το μεταφραζουν αλλοιως,κι ολες οι κουλές με τα ιδια φραστικα κλισε,ολες αλληλεγγυες με ολους εκτος των Ελληνων,αυτο λογικα δεν θα επρεπε να το ρωταω αυτονοητο ειναι...εκει ομως αυτες υπερ των μεταναστων,μεταναστης ημουν κι εγω στην Αυστραλια,δεν εγκληματισα,δεν εκλεψα,δεν ειχα τοσους υποστηρικτες,να ηξεραν οι Ελληνες οτι οι μεταναστες εχουν τοσους υποστηρικτες στην Ελλαδα να ερχοντουσαν εδω σαν μεταναστες.
Καλες μου,ειστε ηλιθιες,διοτι με την βια δεν γινεται κανενας αντιρατσιστης,φασιστας η τα αντιθετα τους,εσεις ειστε πολυ μικρες να αντιμετωπισετε αυτο που συμβαινει στην χωρα σημερα,και με τις πραξεις σας απλα εκνευριζετε οσους δεν εχουν σκοπο να παρουν μερος σε τετοιες οργανωσεις εναντια σε αλλους ανθρωπους.
Εδω δεν μπορεσατε να αντισταθειτε στον φασισμο της εξουσιας που κυβερναει και τον ρατσισμο του εγω παιρνω 7 χιλιαδες ευρω κι εσυ 250 θα αντισταθειτε σε κατι που εχετε απλα διαβασει τι ειναι?
Ετσι κανατε και στο Συνταγμα και στο τελος τρωγατε απο τα βρωμικα και κανατε χαπενινγς,χωρις μαχη.... με λόγια γινομαι κι εγω Παπας οσο εσεις αντι...οτι θελετε.αστειοι τσαρλατανοι ειστε.
Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι,μπορει να θεωρειται τους εαυτους σας εξυπνους αλλα το ιδιο θεωρουν αυτοι που εχετε αντιπαλους.
Και σε τελικη αναλυση,ετσι οπως το πατε θα αιματοκυλισετε την χωρα εσεις και αυτοι για κατι το οποιο εσεις απο το μυαλο σας δημιουργησατε.
Την παρανοια σας και μονο.

10 σχόλια

  1. ΠΑΛΙ ΑΡΧΙΣΕΣ την ακρατια ΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΡΑΝΩΝ

    ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ...πακιστανικο ΠΟΥΤΣΟ
    οι ομοεθνείς σου του £ΥΡΙΖΑ, απο τον άλλον κόσμο ζώωωωωωωωωωωωωωωοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ "ΚΥΡΙΕΣ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ «ΔΡΑΚΟ» ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ;

    Έχουμε δει πολλές φορές φεμινίστριες του ΣΥΡΙΖΑ να ασχολούνται με αλλότρια και όχι με την υπεράσπιση των γυναικείων δικαιωμάτων. Τις έχουμε δει να προτρέπουν τις γυναίκες να πάρουν διαζύγιο από τον άνδρα τους για ασήμαντους λόγους.
    Τις έχουμε «θαυμάσει» σε σκηνές απείρου κάλλους να αγωνίζονται για την κατάργηση του Αβάτου του Αγίου Όρους, γιατί αν και άθεες ούσες οι ίδιες, δήθεν κόπτονται για τα θρησκευτικά δικαιώματα των γυναικών.
    Τις έχουμε δει όμως να τα δίνουν όλα για τη διαφύλαξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών, αυτών δηλαδή που στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή των Ελλήνων.κλπ..κλπ..

    Έτσι και τώρα.
    Για το τραγικό συμβάν της Πάρου, όπου μια Ελληνοπούλα μόλις 15 ετών, βιάστηκε από Πακιστανό και κινδυνεύει η ζωή της,
    οι φεμινίστριες του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν «γαργάρα» την αποτρόπαια πράξη του, εναντίον μιας νεαρής κοπέλας.

    Προτίμησαν να δείξουν «συνέπεια» στη λαθρομεταναστολαγνεία τους, ακυρώνοντας την αποστολή του φεμινιστικού κινήματος που είναι
    η διαφύλαξη των δικαιωμάτων των γυναικών.

    Που είναι οι γυναίκες του ΣΥΡΙΖΑ να αντιδράσουν σε αυτήν την κτηνωδία; Περιμένουμε μέρες να διαβάσουμε έστω ένα δελτίο τύπου καταδίκης του Πακιστανού δράστη. Γιατί φοβούνται να το πράξουν;

    Τους το απαγορεύει ο Τσίπρας και οι νεοσταλινικές συνιστώσες του; Καθημερινά συμβαίνουν τέτοια φρικτά γεγονότα. Κι όμως οι λαλίστατες κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ, πάντα μουγκαίνονται. Δια της αδρανείας τους επιδεικνύουν απερίγραπτο ρατσισμό κατά των Ελληνίδων. Κατά των μανάδων μας, των γυναικών μας, των αδελφών μας, των θυγατέρων μας, αλλά και κατά των ιδίων των εαυτών τους, γιατί κανείς δεν ξέρει ποιο θα είναι το επόμενο θύμα της λαθρο-μεταναστευτικής λαίλαπας.

    ΠΩΣ !! - Αφου και ο Πακιστανος ειναι "κομαντος" του Συριζα!

    Εξ ου και η κουκουλα γιατι υπαρχουν φωτογραφιες με Τσιπρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aνωνυμε 9,22 αυτα που συνεχεια αναφερεις τα τρως καθε μερα ηλιθιε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΧΡΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ''ΔΕΧΘΗΚΕ'' Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ 15ΧΡΟΝΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.


    Ο Στρος-Καν διαπομπευμένος, ο Πακιστανός «προστατευμένος»…

    Ενίοτε μια εικόνα μπορεί όντως να αποτυπώσει χίλιες λέξεις και πλείστα όσα συναισθήματα.
    Και παράλληλα να δώσεi απαντήσεις σε ερωτήματα του τύπου: που βαδίζουμε ως κράτος, ως συντεταγμένη Πολιτεία, ως κοινωνία...
    _______________________________________
    * Γιατι αποτελει αρωγο μελος του ΣΥΡΙΖΑ με συμμετοχη σε Υπατιες, βανβαλισμούς, πλιάτσικο... κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Πακιστανός Αχμέτ Βακάς
    (ή Κουαγκάζ ή Γκαζάν ή Χαγκάζ)
    που δεν γράφετε ή δεν λέγετε το όνομα και το επίθετο του στα ΜΜΕ, εργαζότανε παράνομα στο «Πάρος Μπλε Δελφίνι», Blue Dolpin Paros, στη Νέα Χρυσή Ακτή (Τσερδάκια) Πάρος ως αχθοφόρος εργάτης χειρώνακτας παράνομα, χωρίς ένσημα, χωρίς βιβλιάριο υγείας
    που απαιτείται για ειδικότητες τουριστικών επαγγελμάτων, χωρίς 8ώρο, χωρίς να τον έχει δηλωμένο στην εφορία.

    Στις 23 Ιουλίου 2012
    ΒΙΑΣΕ και ΧΤΥΠΗΣΕ και ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ και ΛΗΣΤΕΥΣΕ ανήλικη Ελληνίδα 15 ετών.

    Ο ιδιοκτήτης Πέτρος Μασούρας του Blue Dolpin Paros, δήλωσε: « θα μπορούσε να γλιστρήσει στα βράχια και να έπαθε ότι έπαθε το θύμα… »

    Το Ε-mail του είναι: petrosmass@yahoo.com
    Δέστε φάτσα 39 ετών στις φωτογραφίες στο FACEBOOK: Vegas Maras. Κρύβει έως και το όνομα του και επίθετο του και εμφανίζεται με ψευδώνυμο, αλλά τον πρόδωσε το e-mail του, για όσους ξέρουνε από Η/Υ και διαδίκτυο ξέρουνε τη σημαίνει αυτό, και πως κάποιος βρίσκει αντίστιξη στο Facebook από ένα e-mail.

    Και τη Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012, στο κανάλι ΝΕΤ, Ειδήσεις, ακούγετε να απαντά τηλεφωνικά στη δημοσιογράφο για τον «ηθικό υπάλληλό του», αλλά η δημοσιογράφος της ΝΕΤ δεν του πέταξε το γάντι… το πώς και το γιατί.

    Φανταστείτε γιατί θράσος και ανηθικότητα μιλάμε.
    Βγήκε ο Έλλην εργοδότης και μιλούσε, που είναι παράνομος, που δεν τον συλλαμβάνουν, που δεν του έχουνε απαγγελθεί κατηγορίες, που παραμένει άθιχτος και κύριος στη Πάρο, και παρουσιάζεται και στον «αέρα» σε κρατικό κανάλι.

    Περιμένουμε την Χρυσή Αυγή αφού ξέρει που μένει όλος ο κόσμος ο Πέτρος Μασούρας, στη Χρυσή Ακτή, να τον επισκεφτεί και να κάνει ηχηρή την παρουσία σε αυτόν.!

    Και οι δυο είναι Χρυσοί!
    Ο ένας αυγή ο άλλος ακτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Matina σόρυ για την πίκρα που σας κερνάει ο Δένδιας και ευχαριστούμε για την ενημέρωση... αλλά στα παπάρια μας!

    Άλλη μια αριστεράτζα, ελληνίδα "δημοσιογράφος" του Dow Jones και της Wall Street Journal, η Matina Stevis, μας ενημερώνει πόσο παράνομοι είμαστε που προσπαθούμε να μαζέψουμε τα λαθροζώα από την Αθήνα!!!

    Στα παπάρια μας μήπως τι λέει το τσίρκο της Διεθνούς Αμνηστίας;

    Δεν πειράζει κοριτσάκι μου άσε μας να είμαστε παράνομοι και περαστικά από την πίκρα που σας μοιράζει ο Δένδιας...

    Αλήθεια ρε πικραμένη, ενημέρωσες όσους ξένους σε ακολουθούν ή θα γράψεις τίποτα για το Πακιστανό ζώο που έσπασε το κεφάλι της μικρής για να τη βιάσει;

    Ξεφτιλισμένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μας ντρόπιασες, φώναζαν -μέσα στις φυλακές- οι άλλοι Πακιστανοί στον βιαστή της Πάρου.

    Ακόμη και οι ομοεθνείς του 21χρονου Πακιστανού που συνελήφθη για την κακοποίηση της 15χρονης στην Πάρο, αποδοκίμασαν την πράξη του και δε τον θέλουν στο δικό τους κελί.

    Σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 10.00 ο Αχμέτ Βακάς, οδηγήθηκε στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα, αφού πρώτα πέρασε από ιατρικό έλεγχο για να διαπιστωθεί εαν είναι φορέας κάποιου μεταδιδόμενου νοσήματος. Όταν ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις αποφασίστηκε να μεταφερθεί σε κελί στην πτέρυγα αλλοδαπών οπου κρατούνται και άλλοι ανήλικοι Πακιστανοί.

    Η απόφαση όμως αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση των αλλοδαπών κρατούμενων, οι οποίοι μόλις τον είδαν άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν έντονα και απαίτησαν απο τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να τον πάρουν άμεσα από εκεί και να τον μεταφέρουν αλλού, κατηγορώντας τον οτι η πράξη του προσβάλλει το έθνος τους και ότι δε σεβάστηκε ούτε το Ραμαζάνι.

    Συγκεκριμένα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsit.gr του φώναζαν «φύγε, το έγκλημα που έκανες προσβάλλει το έθνος μας.
    Δε σεβάστηκες ούτε το Ραμαζάνι, τη μεγαλύτερη και πιο ιερή γιορτή μας. Δε σε θέλουμε».

    Καθ΄ολη τη διάρκεια των αποδοκιμασιών ο 21χρονος παρέμεινε ψύχραιμος και τόλμησε μόνο να ψελλίσει «έχω μετανιώσει».

    Σύμφωνα πάντως με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ο Βακάς δεν ταράχτηκε καθόλου απο την κατάσταση, ενω ζήτησε φαγητό και νερό κανονικά και δεν έδειξε να ενοχλείται. Το σενάριο να κρατηθεί σε κελί μόνος του αποκλείεται δια ροπάλου καθώς οι φυλακές ανηλίκων Αυλώνα είναι υπερπλήρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στον ελλαδικό χώρο, τόσο οι παιδεραστίες όσο και οι βιασμοί, ενώ γίνονταν από πάντα, δύσκολα καταγγέλλονταν, ή έφταναν στα δικαστήρια. Τα τελευταία χρόνια μόνο, έχουν αυξηθεί οι καταγγελίες κι αυτό περισσότερο γιατί έχουν παύσει να υπάρχουν τόσο κλειστές κοινωνίες, οπότε τα θύματα μπορούν πιο εύκολα να τους καταγγέλλουν χωρίς τον επακολουθούμενο κοινωνικό στιγματισμό.


    Κρίνουμε απαραίτητη την καταγραφή, μερικών μόνο, βιασμών από έλληνες τέρατα που έγιναν τις τελευταίες μέρες, αλλά και μέσα στο 2012, για να δείξουμε ακριβώς ότι τα τέρατα δεν έχουν εθνικότητα. Μάλιστα, τα περιστατικά βιασμών αποκρύπτονται πολύ συχνά από τα ΜΜΕ.



    Έλληνας, ανθρωπόμορφο τέρας παιδεραστής, προπονητής στο Ρέθυμνο συνελήφθη για βιασμούς ανηλίκων αγοριών επί σειρά ετών. (πληροφορίες )

    Ελληνες παιδεραστές 80 ετών καταδικάστηκαν για βιασμό 2 ανήλικων κοριτσιών 14 και 15 ετών, στο χωριό Βιδιάκι Αρκαδίας (πληροφορίες)

    Έλληνας παιδεραστής, 45χρονος δημοτικός υπάλληλος που δηλώνει μέλος της «Χρυσής Αυγής», συνελήφθη για τον βιασμό 15χρονης. (πληροφορίες)

    Έλληνας παιδεραστής ανήλικων αγοριών συνελήφθη στο Περιστέρι. Επωφελούμενος την ιδιότητα του προπονητή πλησίαζε ανήλικα παιδιά και ασελγούσε σε βάρος τους. (πληροφορίες)

    Έλληνας παιδεραστής στην Κόρινθο, βίαζε επί χρόνια την ανήλικη κόρη του (πληροφορίες)

    4 έλληνες συνελήφθησαν για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας που απεικόνιζαν ακόμη και βιασμούς βρεφών!!! (πληροφορίες)

    Έλληνας τέρας, βίαζε κατ’ εξακολούθηση τη θετή ανήλικη (15χρονη) κόρη του (πληροφορίες)

    Τέρας έλληνας, στρατιωτικός το επάγγελμα, βίασε 16χρονο αγόρι στην Παλλήνη (πληροφορίες)

    Ελληνας, επίσης προπονητής στο Ρέθυμνο κατηγορείται για βιασμούς ανήλικων κοριτσιών κατά συρροή και επί σειρά ετών (πληροφορίες)

    Έλληνας βίασε 10χρονο αγόρι στην Λάρνακα και συνελήφθη (περισσότερα)

    Έλληνας ηλικιωμένος ασελγούσε στην μόλις 6 ετών εγγονή του!!! στη Ρόδο, κατ’ επανάληψη. (πληροφορίες)

    Για να μην βαζω ολα λινκ ξεχωριστα δειτε τα ΕΔΩ

    http://eagainst.com/articles/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%BF-%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%B2%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B5/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1.59 κανεις δεν ειπε οτι οι Ελληνες ειναι αγγελοι,εγκληματουν το ιδιο και χειροτερα,αλλο αναφερω εγω,αλλο απαντατε στα σχολια σας ολοι,λαθος,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή Έλληνας που να επιθυμεί τη συνέχιση αυτής της κατάστασης – ειδικά μετά την αποτρόπαια εγκληματική πράξη στην Πάρο.

    Είναι πραγματική ύβρις να μιλάμε για δικαιώματα λαθρομεταναστών, όταν έχει με τόσο βάναυση τρόπο παραβιαστεί το δικαίωμα στη ζωή ενός νεαρού κοριτσιού – ενώ μετά πάσης βεβαιότητος κινδυνεύει κάθε κορίτσι, αλλά και αγόρι και ενήλικες, που κυκλοφορούν στους δρόμους.

    Παριστάνουν (κυρίως οι του ΣΥΡΙΖΑ, διότι οι άλλοι απλώς κάτι πρέπει να πουν) ότι υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ στην πραγματικότητα απλώς προτιμούν να επικρατεί χάος στη χώρα, για να υποδύονται τους μελλοντικούς σωτήρες.

    Παριστάνουν τους πονόψυχους και τους υπερασπιστές κάθε καρυδιάς καρύδι και στην ουσία αδιαφορούν για τους Έλληνες που δεινοπαθούν.

    Έχουν και έναν ακόμη λόγο να προτιμούν την μπαχαλοποίηση της ζωής στη χώρα:

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση