GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εφημερίδα Sun δημοσίευσε τελικά τις φωτογραφίες του γυμνού Χάρρυ...

Έπρεπε ή όχι να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες του γυμνού πρίγκιπα Χάρρυ η εφημερίδα Sun; Η αρμόδια επιτροπή για τον Τύπο ανακοίνωσε πως έχει δ...

Έπρεπε ή όχι να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες του γυμνού πρίγκιπα Χάρρυ η εφημερίδα Sun; Η αρμόδια επιτροπή για τον Τύπο ανακοίνωσε πως έχει δεχθεί περισσότερα από 850 παράπονα σχετικά με την απόφαση της εφημερίδας να δημοσιεύσει τις περιβόητες φωτογραφίες.
 Εκπρόσωπος της εφημερίδας δήλωσε πως δεν υπήρξε κάποιο παράπονο από την πλευρά του πρίγκιπα για αυτό το θέμα, αν και οι δικηγόροι του έχον διαμηνύσει πως κάτι τέτοιο θα ήταν παραβίαση της προσωπικής ζωής του. 
Η Sun δημοσίευσε την Παρασκευή τις φωτογραφίες γράφοντας: ''Oι φωτογραφίες του γυμνού Χάρρυ που έχετε ήδη δει στο Διαδίκτυο.'' Η εφημερίδα υποστηρίζει πως η...
 βασιλική οικογένεια προσπαθεί να φιμώσει την σημαντικότερη εφημερίδα.
 Όσο για την υπόθεση, πιστεύει πως υπάρχει ξεκάθαρα δημόσιο ενδιαφέρον και οι αναγνώστες πρέπει να είναι ενήμεροι, αφού πρόκειται για τον τρίτο διάδοχο στη σειρά του βρεταινκού θρόνου.
 Η Ελίζαμπεθ Μέρντοχ, κόρη του Ρούπερτ, υπεραμύνθηκε την απόφαση της εφημερίδας, λέγοντας πως θα ήταν λυπηρό να μην επιτρέπεται να δημοσιευθούν φωτογραφίες που κυκλοφορούν ελεύθερα στο Διαδίκτυο.

5 σχόλια

  1. τι του κανει η γκομενα απο πισω;
    ο τυπος ειναι και πισωγλεντης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πισωγλεντης Πισωκεφης το θεμα ειναι οτι οι καριοληδες ζουν και "Βασιλευουν" και πηδανε τον κοσμακη Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως τους ανεχονται ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΑΡΟ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗΣ

    ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση