GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To Facebook δοκιμάζει την εμφάνιση διαφημίσεων και στo News Feed

Σα να μην υπήρχαν ήδη αρκετές διαφημίσεις στο Facebook , το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο δοκιμάζει αυτή τη στιγμή την εμ...

Σα να μην υπήρχαν ήδη αρκετές διαφημίσεις στο Facebook, το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο δοκιμάζει αυτή τη στιγμή την εμφάνιση διαφημίσεων απευθείας στο News Feed των χρηστών και μάλιστα χωρίς αυτοί να έχουν κάνει ‘like’ στη σελίδα της διαφημιζόμενης εταιρείας!

Μέχρι τώρα οι διαφημίσεις προβάλλονταν είτε στη sidebar του Facebook είτε στα Sponsored Stories και σε περίπτωση που το νέο σύστημα αποδειχτεί επιτυχημένο, σύντομα οι διαφημίσεις θα ενσωματωθούν και στο News Feed.
Παρά τις όποιες αντιδράσεις που πιθανότατα προκύψουν, είναι εμφανές ότι το κοινωνικό δίκτυο αναζητά νέες πηγές για να αντλήσει χρήματα, την ίδια στιγμή που η μετοχή του πάει από το κακό στο χειρότερο. Εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας δήλωσε ότι η Facebook εξετάζει το όλο θέμα με μεγάλη προσοχή:
“Θέλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην προβολή διαφημίσεων στο News Feed, και έτσι έχουμε θέσει όρια για να εξασφαλίσουμε ότι δε θα υπερφορτωθεί με διαφημίσεις.”
[via Dailymail]

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση