GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ξεκαρδιστικά tweets ενός φαντάρου για το στρατό...

Φαντάρος αγνώστων λοιπών στοιχείων ξεκίνησε από τον Μάρτιο να μοιράζεται στο twitter όλο όσα συμβαίνουν κατα τη διάρκεια της θητείας του....

Φαντάρος αγνώστων λοιπών στοιχείων ξεκίνησε από τον Μάρτιο να μοιράζεται στο twitter όλο όσα συμβαίνουν κατα τη διάρκεια της θητείας του. "Μια ολόκληρη θητεία, και σήμερα" τουιτάρει ο άγνωστος στρατιώτης και θα γράφει μέχρι να απολυθεί. Δείτε μερικά απ’ τα ξεκαρδιστικά κυνικά και μελαγχολικά διαυγή tweets του:
Το στρατόπεδο είναι τόσο μεγάλο, που αν μπουκάρουν εχθροί το πρωί από την κεντρική πύλη, εμείς θα το μάθουμε από τις ειδήσεις των 8.
Σήμερα μάθαμε να στρώνουμε κρεβάτια στρατιωτικά. Ήταν τα 30 πιο άσχημα χαραμισμένα λεπτά της ζωής μου. Κι έχω παρακολουθήσει και κέρλινγκ.
Μεγαλύτερος φόβος και απ' το να ξεμείνεις από σφαίρες στον πόλεμο είναι να ξεμείνεις από μπαταρία κινητού στο «Γερμανικό».
Παραδόξως η πρώτη μας βολή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Δεν σκοτώθηκε κανείς μας.
Αν συνεχιστεί κι άλλο η οικονομική κρίση, στο πεδίο βολής θα σχηματίζουμε όπλο με τα χέρια μας και θα φωνάζουμε «πιίου-πίου».
Αν ήξεραν οι μαμάδες τι φαΐ πετάμε στο στρατό, δεν θα τολμούσαν ποτέ να πούνε την ιστορία με τα πεινασμένα παιδάκια στην Αφρική.
Κάποιοι επιλοχίες μας είναι τόσο ταγάρια, που θα φοβόμουν να τους αναθέσω ακόμα και τη διοίκηση του στρατού των playmobil μου.
Όσο χαζός και αν είσαι, στον στρατό αν έχεις γυαλισμένα άρβυλα και χτυπάς σωστά προσοχή είσαι ένας μικρός επιστήμονας.
Αντιλαμβάνομαι ότι βρίσκομαι σε άδεια απ' τον στρατό από το γεγονός ότι είμαι σε κλειστό χώρο με άλλους ανθρώπους και κανείς δεν κλάνει.
Ο ταξίαρχος μας προέτρεψε να τρώμε γερό πρωινό. Το άκουσαν αυτό το βουτυράκι και η μία μαρμελαδίτσα που δικαιούμαστε και πέθαναν στα γέλια.
Είμαι πλέον σίγουρος ότι όλες τις διαδικασίες στον στρατό τις σχεδιάζει μια επιτροπή που αποτελείται από άτομα που δεν μιλιούνται μεταξύ τους.
Αν πεις «να 'χαμε ένα σάντουιτς με καλαμάκι και λίγο κασέρι» μπροστά σ' έναν Σαλονικιό κι έναν Αθηναίο, θα μαλώνουν μέχρι να λήξει η θητεία τους.
Η συντήρηση των οχημάτων γίνεται με το παραδοσιακό σύστημα «ανοίγω καπό, κοιτάω χωρίς να καταλαβαίνω Χριστό και σχολιάζω "όλα φαίνονται οk".
Απ' ο,τι έχω καταλάβει, σε περίπτωση πόλεμου θα 'μαι ο κομπάρσος σε ταινία δράσης που σκοτώνεται στο πεντάλεπτο, χωρίς να μάθουμε καν το όνομά του.
Η μονή πολιτική συζήτηση που έχει λογικά επιχειρήματα στον στρατό είναι η διαμάχη για το αν η Ράπτη είναι καλύτερη γκόμενα απ' την Καϊλή.
Τέλειωσε η στρατιωτική μας εκπαίδευση, που σημαίνει ότι αποκτήσαμε το δικαίωμα να βλέπουμε πολεμικές σκηνές και να λέμε «σιγά το πράγμα».
Κάθε φορά που βιώνω ένα deja-vu φρικάρω στη σκέψη ότι υπάρχει μια πιθανότητα να μ' έχουν πιάσει κορόιδο και να έχω ξαναπάει στρατό.
Σύμφωνα με την άσκηση ετοιμότητας, σε περίπτωση συναγερμού φορτωνόμαστε τα πάντα και προσευχόμαστε να έχουμε δεχτεί επίθεση απ' το Λιχτενστάιν.
Κάθε φορά που ακούω για το Τάγμα Ηλεκτρονικού Πολέμου φαντάζομαι κάποιον φαντάρο σ' ένα γραφείο να παίζει τάβλι μέσω ίντερνετ μ' έναν Τούρκο.
Τρίτη μέρα νυχτερινών πολεμικών ασκήσεων εκτός στρατοπέδου και δεν πιάστηκε κανένας μας αιχμάλωτος. Το λες και επιτυχία.
Απογευματινή πορεία μέσα από πλατεία χωριού. Τρομοκρατημένες οι γιαγιάδες που έβλεπαν ειδήσεις, θα πίστεψαν ότι περνάει ο στρατός του ΣΥΡΙΖΑ.
Είμαι τόσο άτυχος που είμαι βέβαιος πως σε όλα τα παράλληλα σύμπαντα η στρατιωτική θητεία έχει καταργηθεί.
Έχω φάει τόσες ώρες με μια σκούπα στο χέρι, που αν χρειαστεί να λύσουμε τις διάφορες μας με τους Τούρκους, ελπίζω να το κάνουμε στο κέρλινγκ.
Πληρωθήκαμε σήμερα τον μισθό Μαΐου. Το νέο προκάλεσε ανακούφιση στους οίκους αξιολόγησης, στο Χρηματιστήριο του Τόκιο και στον καψιμιτζή μας.
Σ' ένα παράλληλο, αθώο και σουρεαλιστικό σύμπαν μπουκάρουμε στην Τουρκιά, ξεστρώνουμε τα κρεβάτια τους και γεμίζουμε γόπες το προαύλιό τους.

4 σχόλια

  1. Χαίρομαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ που διάβασα αυτά που έχει γραψει ο φαντάρος αυτός γιατί θεμελιώνει την πίστη μου για το ότι ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ στη ΕΛΛΑΔΑ καθόσον πήγα στρατό το 1973 και έκανα 28 μήνες καθόσον πήγαμε να παίξουμε και πόλεμο με την ΤΟΥΡΚΙΑ λόγω της ηλιθιότητας και προδοσίας των χουντικών μένα στρατό που ήταν διαλυμένος και ευτυχώς που δεν πολεμήσαμε γιατί εγώ θα ήμουνα μακαρίτης καθόσον τανκίστας σε κάτι μισοδιάλυμένα τανκς.
    Ευτύχώς που ήρθε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ο ΑΚΗΣ ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ και τα άλλα παιδιά που έφτιαξαν ένα στράτευμα αξιόμαχο με τακνς που δεν έχουν βλήματα υποβρύχια που γέρνουν αεροπλάνα που βλέπουν τους Τουρκους να κάνουν ΒΟΛΤΕΣ στο ΑΙΓΑΙΟ και Τουρκικες Φρεγάτες να περνάνε απο τις ΚΥΚΛΑΔΔΕΣ ίσως για να πάρουν κανένα Συριανό ΛΟΥΚΟΥΜΙ, ακόμη Χαιρομαι που ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ με το ΜΟΝΙΜΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ να ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ για να μας αναγγείλει το ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ίσως γιαυτό του επέτρεψαν οι Τουρκοι χωρίς ΒΙΖΑ να πάει.

    Φιλοι ο ΣΤΡΑΤΟΣ ειναι για ΛΟΥΦΑ κάποιων ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ που δεν θέλουν να δουλέψουν και θέλουν να έχουν μόνιμη και σταθερή δουλειά, για ΜΙΖΕΣ των πολιτικών και για τρομοκρατία του Λαού από τους Πολιτικούς για δήθεν πραξικόπημα.

    ΕΔΩ και ΤΩΡΑ να ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ και να φτιαχτεί ένας ΙΚΑΝΟΣ από ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΛΙΑΝ ΕΚΠΑΔΕΥΜΕΝΟΥΣ και Καλοπληρωμένους και όχι κοιλαράδες ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΜΟΝΙΜΗ ΕΔΡΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ και ΤΑ ΝΗΣΙΑ και όχι στην ΑΘΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάλι χαίρομαι γιατί βρίσκω ανθρώπους με χιούμορ και αρχίζω να πιστεύω πως υπάρχει ελπίδα.
    ΓΙΩΡΓΟΣ Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕΣ 24 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 32 ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η χρυσή αυγή είπε όχι στην διενέργεια εξεταστικής για το ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας...???????

    Οι βουλευτές συγκυβέρνησης και Χρυσής Αυγής μπλοκάρουν τη σύγκληση της Επιτροπής Οικ.Υποθέσεων για την Αγροτική.

    Με επιτακτική πλέον την υποχρέωση της κυβέρνησης να έρθει στη Βουλή και να ενημερώσει τι γίνεται με τη σκανδαλώδη μεταβίβαση της Αγροτικής Τράπεζας στην Πειραιώς, έχει κατατεθεί αιτήμα για σύγκληση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων.

    Πάντως, ο αρμόδιος για την πώληση - σκάνδαλο υπουργός Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας, ενδέχεται και να αποφύγει τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, καθώς ακόμη δεν έχει συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός υπογραφών βουλευτών για να κληθεί στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων.

    Ο κανονισμός της Βουλής ορίζει ότι πρέπει να υπάρχει αίτημα από τα 2/5 των μελών της επιτροπής.

    Εχουν συνυπογράψει μεχρι στιγμης μόνο οι ...12 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, οι 3 βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και οι 2 του ΚΚΕ.

    Αντίθετα, οι 2 βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ., οι 6 του ΠΑΣΟΚ, οι 23 της Ν.Δ. και οι 3 της Χρυσής Αυγής, μπλόκαραν την διαδικασία.

    Έτσι, έως τώρα, από τους 51 βουλευτές, τη σύγκληση της Επιτροπής έχουν ζητήσει οι 17 και χρειάζεται να υπογράψουν τουλάχιστον άλλοι δύο βουλευτές για να συμπληρωθούν τα 2/5.

    Η Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τους λόγους που την έκαναν να συμπορευτεί με την κυβερνητική πλειοψηφία.

    Άλλωστε από την αρχή του σκανδάλου του ξεπουλήματος της ΑΤΕ δεν ακούσαμε ούτε λέξη από την Χρυσή Αυγή.

    Έτσι είναι, λοιπόν!
    H λαλίστατη σε άσχετα θέματα Χρυσή αυγή δεν θα πει ούτε μια λέξη για την ΑΤΕ.

    Στο site τους δεν βρίσκουμε κάτι για αυτό το θέμα των ημερών

    Θα έλεγε κανείς ότι η Χρυσή Αυγή δεν ειναι εκεί για να πλήξει τα συμφέροντα των νταβατζήδων και των παρασίτων που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία. Ίσως είναι εκεί για να τα προστατέψει και να παρέχει υπηρεσίες Σεκιούριτι…

    Σε αυτό το πλαίσιο η Χρυση θα δέρνει Αριστερούς που θίγουν τα συμφέροντα των νταβατζήδων και θα αποπροσανατολίζει τμήμα της κοινής γνώμης με κάποιους Σύριους μετανάστες στον Έβρο.

    ΝΑ ΧΑΊΡΕΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΕΚΙΟΎΡΙΤΙ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΏΝ, ΤΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΉΔΩΝ, ΤΟΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΏΝ, ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ (ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΈΓΕΤΕ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ,,ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΆΡΕ ΈΝΑ ΣΕΚΙΟΎΡΙΤΙ ΜΩΡΈ ΏΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΉΣΥΧΟ Ο-Λ-Α ΝΟ-ΜΙ-ΜΑ ) ΕΔΩ ΔΙΑΦΗΜΊΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΉ TV..

    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΊ!!!!! ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ!!---ΒΑΡΆΤΕ ΜΕ ΜΑΎΡΗ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ--

    Η Ό.Π.Λ.Α ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΆ ΟΛΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση