GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κινητήρες V6 για την Porsche Pajun...

Όπως όλα δείχνουν, η «μικρή Panamera» θα εφοδιάζεται κυρίως με εξακύλινδρα μηχανικά σύνολα, ενώ από τη γκάμα των κινητήρων της δεν θα λείπου...

Όπως όλα δείχνουν, η «μικρή Panamera» θα εφοδιάζεται κυρίως με εξακύλινδρα μηχανικά σύνολα, ενώ από τη γκάμα των κινητήρων της δεν θα λείπουν και οι εκδόσεις diesel.
Αν και το ενδιαφέρον, αυτό το διάστημα, στο στρατόπεδο της Porsche συγκεντρώνει η επερχόμενη ανανέωση της Panamera, δεν λείπουν και μερικές πληροφορίες που αφορούν τη μικρότερη εκδοχή της, Pajun.
Η Panamera Junior, από όπου προκύπτει και η ονομασία (Pa-jun), προγραμματίζεται να λανσαριστεί στα τέλη του 2016 με αρχές του 2017. Σχεδόν βέβαιο είναι ότι θα βασίζεται στην πλατφόρμα MSB της εταιρίας και θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, πεντάθυρη hatchback και shooting brake.
Παρότι ακόμα αυτό δεν είναι επίσημο, οι κινητήρες με τους οποίους θα εφοδιάζεται θα είναι τρεις, εκ των οποίων οι δύο εξακύλινδροι σε διάταξη V.
Ο βασικός βενζινοκινητήρας είναι ένας τρίλιτρος V6, που θα διατίθεται σε δύο διαμορφώσεις, ισχύος 324 και 426 ίππων.
Για τους φίλους του πετρελαίου θα υπάρχει ένας diesel αντίστοιχου κυβισμού, επίσης σε δύο διαμορφώσεις, με ισχύ 264 και 324 ίππων.
Στην κορυφή της γκάμας αναμένεται να τοποθετηθεί η Pajun Turbo, πιθανότατα με V8 κινητήρα που θα παράγει 527 ίππους ισχύος και 680 Nm ροπής.
Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση