GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα διαφορετικό σχολικό βιβλίο από τη Vulcan...

Η εταιρεία Vulcan που δημιούργησε ο συνιδρυτής της Microsoft Πολ Άλεν υποστηρίζει τη δημιουργία του «έξυπνου» βιβλίου Inquire. To έξυπνο βι...

Η εταιρεία Vulcan που δημιούργησε ο συνιδρυτής της Microsoft Πολ Άλεν υποστηρίζει τη δημιουργία του «έξυπνου» βιβλίου Inquire.
To έξυπνο βιβλίο Inquire είναι στην πραγματικότητα μια εφαρμογή η οποία μπορεί να λειτουργήσει σε tablets όπως το iPad.
Καθώς ο χρήστης διαβάζει το βιβλίο του μέσω της εφαρμογής, αν έχει οποιαδήποτε απορία μπορεί αυτόματα να μεταφέρεται σε μια ιστοσελίδα τύπου Wikipedia, στην οποία θα βρίσκει τις απαραίτητες πληροφορίες, εικόνες, διαγράμματα κ.λ.π. προκειμένου να κατανοήσει χωρίς πρόβλημα οποιαδήποτε έννοια τον δυσκολεύει.
Παράλληλα όμως θα μπορεί να πληκτρολογήσει όποια ερώτηση θέλει (π.χ. «τι είναι μία πρωτεΐνη;») και η εφαρμογή κάνοντας χρήση τεχνητής νοημοσύνης θα του δώσει διευκρινιστικές απαντήσεις.
Μάλιστα, σε μια πρόχειρη έρευνα που έκαναν οι δημιουργοί του συστήματος με Αμερικανούς φοιτητές διαπιστώθηκε ότι όσοι το χρησιμοποίησαν πέτυχαν καλύτερους βαθμούς στις σε σχέση με όσους διάβασαν από το παραδοσιακό έντυπο εγχειρίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση