GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από σήμερα το κινεζικό αεροπλανοφόρο "Waishanhu-878" στις ακτές της Συρίας σε θέση μάχης!

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/ . Η Κίνα είναι στη Μεσόγειο για να προστατεύσει τη Συρία με τρία (3) πολεμικά πλοία! Μια απάν...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/.
Η Κίνα είναι στη Μεσόγειο για να προστατεύσει τη Συρία με τρία (3) πολεμικά πλοία!
Μια απάντηση στις απειλές των ΗΠΑ, Ισραήλ, Τουρκίας, της ψυχοπαθούς Hillary Clinton!
Πρώτοι γράψαμε για την είσοδο των κινέζων στη Μεσόγειο. Σήμερα το τεράστιο αεροπλανοφόρο "Waishanhu-878", με 11.000 τόνους πολεμικό εξοπλισμό και τα πολεμικά πλοία "Quingb-133" και "Noauio-83" με...
4.000 τόνους πολεμικό εξοπλισμό το καθένα, βρίσκονται στις ακτές της Συρίας!
Εκεί βρίσκεται και ο ρωσικός στόλος με 11 πολεμικά πλοία και το ρωσικό αεροπλανοφόρο "Kutznezof".
Ρώσοι και Κινέζοι αναμένουν το στόλο του Ιράν και θα ξεκινήσει μια τεράστια κοινή πολεμική άσκηση Ρωσίας, Κίνας, Ιράν και Συρίας με την εμπλοκή 90.000 στρατιωτών. Με αντικείμενο-σενάριο της άσκησης την αντιμετώπιση μια επίθεσης από ΗΠΑ και Ισραήλ!
Το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους έχουν λάβει το μήνυμα;
Περισσότερα για την επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ

11 σχόλια

  1. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.
    11,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥΣ 3 ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΑΥΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΠΑΣ.ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ.ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.Η ΕΚΡΗΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ.ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΤΩΡΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από όσο θυμάμαι, η Κίνα δεν έχει αεροπλανοφόρο. Και η φωτογραφία είναι μοντάξ (η σημαία φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν ανήκει στη φωτογραφία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2 Αυγ 2012 9:59:00 μ.μ. είναι το πρώτο τους.
    Η όλη ιστορία θυμίζει Αρμαγεδδών, με τόσο "κόσμο" να μαζεύεται στη "γειτονιά".

    Καπετάν Μακρύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να που ο «ανώνυμος» (από όσο θυμάται... είναι γνώστης της γεωπολιτικής και στρατιωτικής κατάστασης… και του εξοπλισμού των κινέζων...
    Πονάνε τα παλικάρια ανώνυμε;
    Πονάνε ωΡΕ;
    Στράφι η «επανάστασή» σας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνέχισε να γράφεις μαλακίες ηλίθιε. Το Weishanhu είναι Πλοίο Γενικής Υποστήριξης (ΠΓΥ). Γαμώ την αμάθειά και τον αντιαμερικανισμό σας γίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς "ανώνυμο"(3 Αυγ 2012 8:26:00 π.μ. ), αλλά επιστήμονα που γνωρίζει τι είδους πλοίο είναι το Weishanhu και αποκαλεί μαλακίες και ηλίθιο το συντάκτη της εκπληκτικής είδησης, που καμία σχέση δεν έχει ο πολυπράγμων ανώνυμος και ειδικός περί Weishanhu με μυστικές υπηρεσίες...
    Chinesischer Flottenverband mit Kurs auf Syrien: Jetzt wird's interessant!
    http://www.schildverlag.de/blog/chinesischer-flottenverband-mit-kurs-auf-syrien-jetzt-wirds-interessant
    Πάρτα Λίζα... να τα κάνεις κορνίζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι να κανουν και οι καημενοι οι κινεζοι,οτι δουν αντιγραφουν και παραγουν.Τωρα αν καποιος ειναι τοσο φιλοκινεζος και αντιαμερικανος να κοψει τις ταινιες και τα σηριαλς εκ 'χολυγουντ' και να βλεπει κινεζικο κινηματογραφο,θα περασει υπεροχα.Και μην ξεχνιομαστε αγοραζουμε μονο απο κινεζικα,ειδικα ελληνικες σημαιες made P.R.C.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς: 3 Αυγ 2012 10:27:00 π.μ.

    Βλαμμένε αγράμματε κινεζόπληκτε. Οι 2 φώτο που έχει το υπεργαμάτο site που έβαλες, είναι και τα 2 αμερικάνικα αεροπλανοφόρα, το πρώτο είναι αρχαία φώτο του Nimitz (το 68 είναι καθαρό στο flight deck) και στο 2ο όλα τα αεροσκάφη που βλέπεις είναι ξανά αμερικάνικα, με κάποια να μην είναι καν σε ενεργό δράση σήμερα.

    Συνέχισε τα υγρά σου όνειρα με τους Ρωσοκινέζους. Σου χει γαμήσει το μυαλό ο Λιακόπουλος, βλάχο.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Qiandaohu_class_replenishment_ship

    Κοίτα εδώ πανηλίθιε, πάρε και την λίζα και την κορνίζα και βάλτα στον κώλο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 3 Αυγ 2012 8:26:00 π.μ. και 3 Αυγ 2012 1:09:00 μ.μ ,3 Αυγ 2012 3:41:00 μ.μ. εσείς το βρίσκεται φυσιολογικό να βολτάρουν στη Μεσόγειο κινεζικά πολεμικά πλοία; Πρέπει να είναι αεροπλανοφόρα για να σας κάνει εντύπωση;
    Εσείς μάλλον παρακολουθείτε πολύ αμερικανικό-προπαγανδιστικό κινηματογράφο για να μην αναρωτιέστε για αυτό που αναρωτιούνται οι Βρετανοί.

    Καπετάν Μακρύς. Αεροπλανοφόρο ή όχι στη περιοχή, οι Κινέζοι ήρθαν για να μείνουν (όχι μόνο με την COSCO δηλαδή).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και οι δυο μεριες,μαλλον καλυτερα και τα δυο μπλοκς δεν θελουν σε καμια περιπτωση να γινει εξαγωγη του εμφυλιου στις γειτονικες χωρες της συριας.Διοτι ετσι κινδυνευουν αμεσα οι επενδυσεις δισσεκατομυριων.Ενω ετσι περιοριζουν τον πολεμο μεσα στη συρια και συνεχιζουν να πουλανε τα πολεμικα τους προιοντα σε κρατικους και ανταρτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν ειναι το θεμα αν ειναι αεροπλανοφορα μονο.Οι κινεζοι ειναι στην περιοχη για να προστευσουν τις επενδυσεις τους(π.χ. COSCO απο ελλαδικο χωρο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση